Ακαριαίος ο θάνατος του 32χρονου αστυνομικού – Η μοιραία μαχαιριά από τον μεθυσμένο Νορβηγό, Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή

Τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα φέρεται να διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στη σορό του 32χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 44χρονο Νορβηγό υπήκοο, μέσα σε μπαρ επί της οδού Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του 32χρονου ήταν ακαριαίος.

Όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, το θύμα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους». Βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην μπυραρία όπου διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του.

Από μαρτυρίες θαμώνων του μαγαζιού φαίνεται να προκύπτει ότι ο 44χρονος δράστης διαπληκτίστηκε αρχικά με τον κουμπάρο του αστυνομικού, τον οποίο χτύπησε στο πόδι. Τότε επιχείρησε να μεσολαβήσει ο αστυνομικός, αλλά δέχθηκε τη θανατηφόρα επίθεση από τον Νορβηγό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν αστυνομικούς που βρίσκονταν σε παρακείμενο κτίριο όπου εδρεύει η Υπηρεσία των ΜΑΤ. Ακολούθησε η σύλληψη του δράστη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται.

Ο κουμπάρος του αστυνομικού διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Μπαλάσκας: Ο Νορβηγός έσφαξε τον αστυνομικό μέσα στο μπαρ, περιμένουμε να ξεμεθύσει

«Να ξεμεθύσει» ο 44χρονος Νορβηγός που μαχαίρωσε θανάσιμα έναν 32χρονο αστυνομικό και τραυμάτισε ακόμα έναν 30χρονο περιμένουν οι Αρχές προκειμένου να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το αιματηρό περιστατικό που εκτυλίχθηκε σήμερα (28/12) λίγο πριν τις 05:00 σε μπυραρία στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στο Mega για το περιστατικό ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε πως ο 44χρονος δράστης έχει συλληφθεί και «έχει αρχίσει μία προανάκριση».

Αναφορικά με το τραγικό συμβάν ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως ο 32χρονος αστυνομικός προσπάθησε να «κατασβέσει την κατάσταση» ανάμεσα στον 44χρονο Νορβηγό και τον 30χρονο κουμπάρο του αστυνομικού. «Ο Νορβηγός ήταν πολύ εριστικός, προκαλούσε πολλά προβλήματα, έχυνε ποτά, φώναζε. Τσακώθηκε με συγγενή του θύματος και ο αστυνομικός πήγε να τους χωρίσει. Το αποτέλεσμα ήταν να βγάλει ο Νορβηγός ένα μαχαίρι και να σφάξει τον αστυνομικό μέσα στο μπαρ. Περιμένουμε να ξεμεθύσει και λίγο για να βγάλουμε μερικά πράγματα», τόνισε ο κ. Μπαλάσκας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.