Πώς βρέθηκε το όνομα του Παύλου Γλύξμπουργκ στην λίστα Επστάιν!

Παγκόσμιο σεισμό έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της λίστας του Τζέφρι Επστάιν.

Υπενθυμίζεται ότι ο δισεκατομμυριούχος παιδόφιλος Επστάιν, συνελήφθη στις 6 Ιουλίου 2019, για λειτουργία κυκλώματος σεξουαλικής διακίνησης, στο οποίο φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά δεκάδες ανήλικα κορίτσια.

Βρέθηκε νεκρός στο κελί του στη φυλακή στις 10 Αυγούστου του ίδιου έτους- ενώ οι αρχές διαπίστωσαν ότι κρεμάστηκε.

Μεταξύ των ονομάτων και στην 23η σελίδα αναφέρεται το όνομα του Παύλου Γλύξμπουργκ μαζί με τον τίτλο και την προσφώνηση που χρησιμοποιεί, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία Ivory Capital Group LLC που ίδρυσε το 1998 και αμερικανικοί αριθμοί τηλεφώνου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Greece, MC & Pavlos

Hrh Prince Pavlos

Πώς βρέθηκε το όνομα του Παύλου στην ατζέντα του Επστάιν

Ο Επστάιν έγινε κάποια στιγμή ιδιοκτήτης μιας κατοικίας στον αριθμό 9 της Ανατολικής 71ης Οδού της Νέας Υόρκης. Στον ίδιο δρόμο στο Μανχάταν, κατοικούσαν μετά τον γάμο τους το 1995, ο Παύλος και η Μαρί-Σαντάλ. Δημοσιεύματα έχουν στο παρελθόν αναφέρει ότι σε αυτή τη γειτνίαση οφείλεται το γεγονός ότι είχε ο Επιστάιν τα στοιχεία του Παύλου στην ατζέντα του.

Η λίστα Περιλαμβάνει συνολικά 1971 ονόματα που δίνονται σταδιακά στη δημοσιότητα. Προσοχή! Πρέπει να γίνει σαφές πως η αναφορά των ονομάτων στην λίστα δεν αποτελεί απόδειξη αδικήματος και δεν υποδηλώνει ότι αντιμετωπίζουν κατηγορίες. Σοβαρές ενστάσεις έχουν υπάρξει καθώς μπορεί ορισμένα ονόματα να αναφέρονται χωρίς να εμπλέκονται αναγκαστικά.

Τον συνολικό κατάλογο (με τη σελίδα 23) μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ

newpost.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.