Συγκλονίζει η μητέρα του Μπάμπη: “Αν έχει λίγο ψυχή μέσα του, να πει πού έχει το παιδί μου”

“Τι να ζητήσω; Απλά να μιλήσει πού έχει το παιδί μου να το βρω. Τον Μπάμπη θέλω. Να μιλήσει, να “σπάσει”. Δεν έχω κουράγιο να πω κάτι άλλο”. Αυτά είναι τα λίγα λόγια που μπόρεσε να πει η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη που αγνοείται εδώ και μέρες.

Η γυναίκα βρίσκεται μαζί με συγγενείς της αλλά και απλούς πολίτες έξω από το αστυνομικό τμήμα στο Μεσολόγγι όπου κρατείται ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο πριν εξαφανιστούν τα ίχνη του. Πλέον, έχει συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

“Παντού ψάξαμε δεν βρήκαμε τίποτα. Τι να πω… αν δεν μιλήσει αυτός. Απλά να μιλήσει, αν έχει λίγο ψυχή μέσα του. Να πει πού έχει το παιδί μου. Να το βρω. Δεν ζητάω κάτι άλλο” συνέχισε με φωνή που έτρεμε η κα. Γεωργία, μητέρα του Μπάμπη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Την ίδια ώρα, οργισμένοι, συγγενείς και απλοί πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα, φωνάζουν “πού είναι ο Μπάμπης;”.

Ο 50χρονος κατηγορούμενος πάντως εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στην εξαφάνιση του 31χρονου.

Να σημειωθεί ότι ο κρεοπώλης κλήθηκε χθες λίγο πριν τις 8 το βράδυ και πάλι για συμπληρωματική κατάθεση στην αστυνομία Μεσολογγίου, προκειμένου να του γίνουν κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις, καθώς φαίνεται πως νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση-θρίλερ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κρεοπώλης παρέμεινε στην αστυνομία όλη τη νύχτα και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Τα πρόσωπα “κλειδια”

Οπως αναφέρει το tempo24.gr, τα πρόσωπα “κλειδιά” μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι είναι πέντε. Ο 50χρονος κρεοπώλης που βρίσκεται διαρκώς στο κάδρο της μεγάλης έρευνας, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Όλοι τους έχουν δεχθεί ερωτήσεις για τη δραματική υπόθεση, με τους αστυνομικούς να αξιολογούν τις απαντήσεις, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους.

Στο μεταξύ χθες ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και τις δύο αδερφές του 31χρονου Μπάμπη, Κώστας Δημόπουλος, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια, αλλά και μήνυση κατά του 50χρονου για ψευδομαρτυρία, για τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις του.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον κρεοπώλη – Απολογείται την Δευτέρα

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε σε βάρος του κρεοπώλη για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 31χρονου ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.

Ο 50χρονος αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή, ενώ χρειάστηκε να φυγαδευτεί από την πίσω πόρτα του αστυνομικού τμήματος, καθώς έξω από αυτό έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί η μητέρα και οι αδελφές του Μπάμπη και συγγενείς του. που ζητούν απαντήσεις για την εξαφάνισή του.

Την ίδια ώρα, από την ΕΛ.ΑΣ. έχουν κληθεί να δώσουν κατάθεση ακόμα τρία άτομα, φίλοι του κρεοπώλη με τους οποίους είχε μιλήσει μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.