Πώς ο κρεοπώλης έπεισε τον Μπάμπη να τον ακολουθήσει την μοιραία νύχτα – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Η εκπομπή Live News αποκάλυψε τι αναζητούσε ο αγνοούμενος Μπάμπης στο διαδίκτυο μία μέρα πριν εξαφανιστεί στο Μεσολόγγι.

Πληροφορίες του Live News λένε ότι οι αναζητήσεις που έκανε ο αγνοούμενος Μπάμπης μια μέρα πριν την εξαφάνισή του είχαν να κάνουν με χαμένους θησαυρούς.

Συγκεκριμένα, αναζητούσε στο διαδίκτυο από το κινητό του τηλέφωνο: «πως βρίσκουμε κρυμμένους θησαυρούς», «τι σημάδια βλέπουμε».

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είχε διαδικτυακή παρουσία σε site όπου έβλεπε τα σημάδια που υπάρχουν σε πέτρες και κλαδιά.

«Δεν αποκλείεται ο κρεοπώλης να σκότωσε και να τεμάχισε τον Μπάμπη»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, μία ημέρα πριν την ξαφνική εξαφάνισή του ο 31χρονος Μπάμπης αναζητούσε στο διαδίκτυο από το κινητό του «πως βρίσκουμε κρυμμένους θησαυρούς, τι σημάδια βλέπουμε», ενώ υπήρχε διαδικτυακή παρουσία του σε site όπου έβλεπε τα σημάδια που υπάρχουν σε πέτρες και κλαδιά.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως σύμφωνα τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία αναφέρουν πως ο 50χρονος είχε δώσει ραντεβού με τον 31χρονο, αλλά όχι για κυνήγι. Θα μπορούσε ο κρεοπώλης να είχε δελεάσει τον αγνοούμενο με ένα δήθεν κυνήγι θησαυρού ώστε να τον παρασύρει και να τον σκοτώσει;

«Τίποτα δεν αποκλείεται», είπε στο MEGA ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος στη συνέχεια έχτισε το προφίλ του 31χρονου αγνοούμενου.

«Ήταν ένα εξαιρετικό και φιλότιμο παιδί. Δεν είχε δανείσει μόνο στον 50χρονο, αλλά και αλλού. Ο Μπάμπης δεν ήταν ένα άτομο που πίστευε στην ύλη. Ήταν ένα αγνό παιδί, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός», είπε για τον 31χρονο, ενώ άφησε αιχμές για τα κενά μνήμης του 50χρονου:

«Ακούστηκε πως όταν πήγε στο σπίτι του η αστυνομία για να υποδείξει που είναι το τηλέφωνό του, υπέδειξε στο συγκεκριμένο παράθυρο. Και ρωτάω, έχει κενό μνήμης για 1 ώρα και 10 λεπτά και δεν θυμάται τι έκανε, αλλά θυμάται που είχε ξεχάσει το τηλέφωνό του;».

Τον τεμάχισε;

Από την άλλη, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 50χρονος κρεοπώλης να τεμάχισε τη σορό του 31χρονου αγνοούμενου, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.

«Στο προφίλ του κάθε κατηγορουμένου συγκρίνουμε μία σειρά από γεγονότα, όπως με τι όπλα – όργανα βρίσκεται σε επαφή. Εδώ ο κατηγορούμενος έχει συγκεκριμένο επαγγελματικό προφίλ, άρα δεν αποκλείται να έχει αλλοιωθεί και μεταθανατικά, ίσως και με τεμαχισμό. Να χρησιμοποίησε κάποια από τα αντικείμενα που φαίνεται να χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του».

«Εάν κάποιος έχει θανατωθεί, μεταφέρεται κάπου και στη συνέχεια τεμαχίζεται, εκεί δεν παράγεται μεγάλη ποσότητα αίματος. Έχουμε εκροή αίματος μόνο και μόνο λόγω βαρύτητας. Η ποσότητα αίματος που αναμένεται να βρεθεί είναι πολύ λιγότερη», κατέληξε ο κος Λέων.

Το προφίλ του 50χρονου κρεοπώλη που δεν ομολογεί για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Φίλοι και γείτονες μιλούν στο Live News για πρώτη φορά. Στη γειτονιά που έμενε τα τελευταία χρόνια, στη περιοχή που διατηρούσε το κρεοπωλείο του, στα μέρη που συνήθιζε να πηγαίνει.

Ο κρεοπώλης προσήχθη αρχικά δύο φορές και αφέθηκε ελεύθερος. Υποστήριζε ότι τη νύχτα της εξαφάνισης δεν είχε μαζί το κινητό του τηλέφωνο, κάτι που αποδείχθηκε ότι ήταν ψέμα και με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σπίτι που έμενε και να του κάνουν μια σειρά από σχετικές ερωτήσεις, όπως λένε στο Live News, κάτοικοι της περιοχής.

Ο κρεοπώλης ανέφερε εκείνη τη μέρα στους αστυνομικούς, πως είχε αφήσει τη νύχτα της εξαφάνισης το κινητό του τηλέφωνο, σε ένα παράθυρο.

Ο 50χρονος ακολουθεί από την αρχή την ίδια γραμμή. Επικαλείται ένα κενό μνήμης 50 λεπτών, που όπως υποστηρίζει δεν του επιτρέπει να θυμηθεί με ακρίβεια τις κινήσεις που έκανε και τα λόγια που είπε.

Οι απαντήσεις που δίνει γεννούν ερωτήματα και είναι αδύνατον να τον βγάλουν από το κάδρο της μεγάλης έρευνας.

Στη γειτονιά του κρεοπώλη, φίλοι και γείτονες προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όλα όσα έχουν συμβεί.

«Ο κρεοπώλης είναι αθώος» λέει συγγενής του στο Live News

Τις πληροφορίες επεξεργάζονται καθημερινά και στενοί συγγενείς του 50χρονου. Ένας από τους στενότερους βάζει το χέρι του στη φωτιά, όπως λέει, για την αθωότητα του κρεοπώλη.

Όπως συμπληρώνει ο συγγενής του κρεοπώλη στο Live News, ο 50χρονος σε αντίθεση με τα όσα έχουν ακουστεί από ορισμένους, είναι ένας άνθρωπος φιλήσυχος.

Στο Live News μιλάει και ο γιος της ιδιοκτήτριας του σπιτιού που έμενε ο 50χρονος μέχρι να συλληφθεί.

Όπως προέκυψε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ο κρεοπώλης ήταν εκείνος που κάλεσε τον Μπάμπη για να συναντηθούν και όχι το αντίστροφο, όπως έλεγε αρχικά, ενώ από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι ο κρεοπώλης και ο Μπάμπης βρίσκονταν στο ίδιο σημείο τη νύχτα της εξαφάνισης για πολλή ώρα, με τον 50χρονο να μην μπορεί να δώσει εξήγηση.

Ο κρεοπώλης ανέφερε αρχικά στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του, τη νύχτα που μετέφερε τον Μπάμπη στη διασταύρωση των ΤΕΙ. Κάτι όμως που δεν συνέβη, όπως έδειξαν μια σειρά από κάμερες ασφαλείας. Δεν είχε αναφέρει ποτέ ότι είχε μιλήσει με τον 36χρονο φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση. Αποδείχτηκε ότι το έκανε, με τον 50χρονο να επαναλαμβάνει πως δεν θυμάται όσα έγιναν κ ειπώθηκαν στις συνομιλίες τους.

Επικαλείται ένα «κενό» μνήμης 50 λεπτών, από τη στιγμή που άφησε τον Μπάμπη στη διασταύρωση μέχρι την ώρα που επέστρεψε σπίτι του. Στο διάστημα αυτό όμως, αντάλλασσε μηνύματα και έκανε τηλεφωνικές κλήσεις, που φρόντισε να διαγράψει.

Ο 50χρονος κρεοπώλης παραμένει υπό κράτηση και μια ολόκληρη πόλη κρατάει την αναπνοή της για την υπόθεση θρίλερ, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο καυγάς του κρεοπώλη με τον Μπάμπη για τα λεφτά λίγες ημέρες πριν την εξαφάνιση

Το Live News αποκαλύπτει πως ο 50χρονος κρεοπώλης είχε έναν έντονο καυγά με τον 31χρονο αγνοούμενο.

Όπως αναφέρει, 15 ημέρες πριν την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη είχε πάει στο κρεοπωλείο του 50χρονου και κατά τη διάρκεια της συζήτησης ανέβηκαν οι τόνοι, με αφορμή τα χρήματα που του χρωστούσε.

«Έφυγε (από την καφετέρια), πήγε σε ένα περίπτερο πήρε κάτι και μετά ξαναγύρισε στην καφετέρια τελικά. Είναι στην κάμερα που ξαναγυρνάει στην καφετέρια κάθεται λίγο και ξαναπάει σπίτι μετά. Να βρεθεί το παιδάκι για την οικογένεια και να ηρεμήσει και όλος ο κόσμος. Έχουμε τρελαθεί όλοι», αναφέρει μαρτυρία ενός φίλου του 36χρονου στο Live News.

«Με τον (36χρονο) δεν μιλήσαμε πολύ μου λέει: «Δεν μπορούν να κάνουν κάτι», λέει, «αυτή την στιγμή περιμένουμε να τελειώσει αυτό το πράγμα, εγώ». «Μου λέει: «αυτά όλα ισχύουν, δεν έχω σβήσει τίποτα». Περιμένει να τελειώσει όλο αυτό το πράγμα, τώρα που γίνεται».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.