«Υπάρχουν άνθρωποι στην ελληνική showbiz που έχουν διπλή ερωτική ζωή»

Τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και απάντησε στις «βολές» του Δημήτρη Παπανώτα

«Δεν με ενόχλησαν τα σχόλια του Παπανώτα γιατί είναι εξωπραγματικά. Όταν συμφωνώ με τα λεγόμενα κάποιους το επισημαίνω, δεν θεωρώ ακόμα και αν πρόκειται για άνθρωπο της γενιάς μου να πω ότι επηρεάζεται από εμένα. Υποθέτω ότι τα όσα είπε για μένα δεν τα είπε προσβλητικά αλλά χιουμοριστικά. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Για την Ιωάννα Μαλέσκου και την αποκάλυψή της ότι της ζήτησαν από τον ΣΚΑΙ να μην εμφανίζεται το σκυλάκι της στην τηλεόραση: «Είχα δει να εξαφανίζεται ξαφνικά το σκυλάκι της Ιωάννας από την εκπομπή, δεν είχα ρωτήσει όμως γιατί δεν έβγαινε στον αέρα».

Για την Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Εγώ τοποθετήθηκα γενικά για τα πρόσωπα που αποφεύγουν να σχολιάσουν στις κάμερες, χρεώθηκε όμως σαν να το λέω για τη Ντορέττα. Λυπάμαι αν την έβγαλα από το ύφος και το στιλάκι της. αν όμως οι δηλώσεις μου την κάνουν από εκεί που αποφεύγει τις κάμερες να σταθεί να μιλήσει, χαλάλι της».

Μεταξύ άλλων ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε για τους celebrities που έχουν διπλή ζωή.

«Σαφέστατα υπάρχουν στην ελληνική showbiz άνθρωποι με διπλή ερωτική ζωή, συμβαίνει και θα συμβαίνει. Όλα ξεκινούν από την αποδοχή του εαυτού σου, πρέπει να καταλάβεις τι «σου συμβαίνει» και μετά να έχεις τα κότσια να αντιμετωπίσεις την κοινωνία. Υπάρχουν άνθρωποι που τη μάχη για την αποδοχή του εαυτού τους, δεν μπορούν να τη δώσουν και προτιμούν να ζουν μία κρυφή ζωή. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους κατηγορώ, τους συμπονώ», τόνισε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.