Ραγδαίες εξελίξεις! Πληροφορίες πως βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Νέο εύρημα φαίνεται πως έχει έρθει στα χέρια των Αρχών στο Μεσολόγγι, για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Την ώρα που η μητέρα και η αδερφή του Μπάμπη βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου έχει οδηγηθεί για να απολογηθεί ο συλληφθείς κρεοπώλη, φαίνεται πως έλαβαν τηλεφώνημα με τα νέα από το σημείο των ερευνών.

Ο τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη που αγνοείτο εδώ και μέρες, φαίνεται πως γράφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22/1), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η οικογένεια ενημερώθηκε για την εύρεση της σορού του αγνοούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένεια του 31χρονου, ο Μπάμπης βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Ευαγγελίστρια.

Στον αέρα της εκπομπής «LIVE NEWS» και ενώ οι συγγενείς του αγνοούμενου περίμεναν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, έφτασε κάποια είδηση για το παιδί τους.

Η κραυγή της μητέρας του Μπάμπη διαπεραστική. Σύμφωνα με τος πληροφορίες, εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη στην περιοχή Ευαγγελίστρια, εκεί που είχαν εστιαστεί οι έρευνες.

Η οικογένεια του Μπάμπη αναφέρει ότι βρέθηκε η σορός του αγαπημένου της προσώπου, ωστόσο, η ΕΛΑΣ δεν το έχει επιβεβαιώσει πως πρόκειται για τον 31χρονο αν και επιβεβαιώνεται πως εντοπίστηκε σορός άνδρα που πρέπει να εξεταστεί για να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για τον Μπάμπη

Στο σημείο που εντοπίσθηκε η σορός μεταβαίνει ιατροδικαστής

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.