Δεύτερη καταγγελία για παρενόχληση ανήλικης από τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών!

Η καταγγελία ακόμα μίας ανήλικης έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση του 59χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών στην Ρόδο, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 15χρονης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την dimokratiki.gr, μία 16χρονη κατέθεσε πως τον Δεκέμβριο του 2023, ο 59χρονος την άγγιξε στο στήθος και την φίλησε στο στόμα. Αξίζει να σημειωθεί πως εξετάζεται ακόμα μία καταγγελία.

Ο 59χρονος επρόκειτο να οδηγηθεί σήμερα (22/2) ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 15χρονης, αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω αποχής των δικηγόρων.

Υπενθυμίζεται πως στις 19 Φεβρουαρίου 2024 καταγγέλθηκε από την ανήλικη 15χρονη, παρουσία των γονέων της, ότι ο ανωτέρο δράστης, δάσκαλος Καράτε, μπήκε μέσα στα αποδυτήρια την στιγμή που βρισκόταν εκεί η ανήλικη κι αφού πρώτα την αγκάλιασε, την φίλησε στο κεφάλι και στην περιοχή του στήθους της.

Εξεταζόμενη η ανήλικη, παρουσία παιδοψυχολόγου, ανέφερε ότι η κίνησή του προς αυτή έγινε χωρίς την θέλησή της και ότι της προκάλεσε φόβο και αμηχανία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.