Παλλήνη: Η πρώτη αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μετά την διάρρηξη στη μονοκατοικία του!

Θύμα διάρρηξης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς όπως έγινε γνωστό, διαρρήκτες εισέβαλαν στη μονοκατοικία του γνωστού σεφ στην Παλλήνη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , οι διαρρήκτες απέσπασαν 35.000 ευρώ μετρητά και ένα ρολόι Rolex, αξίας 15.000 ευρώ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο κριτής του MasterChef βρισκόταν εντός σπιτιού με την οικογένειά του.

Η πρώτη αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Το TLIFE επικοινώνησε με τον γνωστό σεφ ο οποίος αρκέστηκε στο ότι «δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω οτιδήποτε και πρέπει να κλείσω τη γραμμή» χωρίς να κάνει κανένα άλλο σχόλιο.

Να θυμίσουμε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου ζουν σε μονοκατοικία στην Παλλήνη μαζί με τον γιο τους ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2022.

Σύμφωνα με με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Super Κατερίνα το ζευγάρι με το παιδί τους δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της ληστείας.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή του Alpha ακυρώθηκε το σημερινό γύρισμα του ριάλιτι, MasterChef στο οποίο θα γινόταν και η κοπή της πίτας από την παραγωγή.

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.