Σοφία Λεόνε: Θρίλερ με τον θάνατο της 26χρονης πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών – Τι εξετάζουν οι αρχές

Νεκρή, σε ηλικία 26 ετών, βρέθηκε στο διαμέρισμά της, την Παρασκευή (01/03), η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Sophia Leone (Σοφία Λεόνε).

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά της, η οποία μάλιστα δήλωσε πως οι αρχές ερευνούν τα αίτια του θανάτου της.

“Η Σοφία ήταν μια αγαπημένη κόρη, αδερφή, εγγονή, ανιψιά και φίλη“, έγραψε ο πατριός της Sophia Leone, Mike Romero, σε μια σελίδα GoFundMe, που δημιουργήθηκε για να τιμήσει την 26χρονη.

“Είχε μια βαθιά αγάπη για όλα τα ζώα και συγκεκριμένα για τα 3 κατοικίδιά της. Της άρεσε να ταξιδεύει και πάντα έβρισκε τρόπους να κάνει τους πάντες γύρω της να χαμογελούν“, συνέχισε ο ίδιος.

Το πρακτορείο μοντέλων 101 Modeling με έδρα το Λος Άντζελες, το οποίο διαχειρίζεται ορισμένες από τις κρατήσεις της Leone, δήλωσε ότι ο θάνατος της σταρ των ταινιών ενηλίκων ερευνάται ως “ληστεία και ανθρωποκτονία”.

Ο πατριός της σημείωσε επίσης στη σελίδα της στο GoFundMe ότι η οικογένεια “αναζητά δικαιοσύνη για τη Sophia”.

Στη σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για τη συγκέντρωση χρημάτων για το μνημόσυνό της, ο πατριός της Μάικ Ρομέρο ανέφερε ότι η έρευνα της αστυνομίας για τα αίτια θανάτου της νεαρής γυναίκας βρίσκεται υπό εξέλιξη, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

news247.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.