Θύελλα Ραφήνας: Οι υποψήφιοι νταμπλούχοι έκοψαν την πίτα

Με την ευχή «Πρωτάθλημα και Κύπελλο» να έρθουν στη Ραφήνα, οι Λιγνιτωρύχοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Γυμνάσιο –Λύκειο της περιοχής.

DSC 0639

Σε μια γεμάτη από κόσμο αίθουσα, ο Πρόεδρος της ομάδος Χαρ. Μπήλιος καλωσόρισε πρώτα τους παρευρισκόμενους κι ύστερα αναφέρθηκε για τα φετινά κατορθώματα της Θύελλας, τονίζοντας πως «στο πρωτάθλημα είναι πρώτη η ομάδα με διαφορά από τον δεύτερο κι έχει στόχο την άνοδο, την επιστροφή δηλαδή στην Γ΄Εθνική, ενώ στο Κύπελλο είναι στους «8» και ονειρεύεται να φθάσει τελικό και να σηκώσει την κούπα. Αναφέρθηκε ακόμα για την σημαντική ενίσχυση την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τρεις σπουδαίους παίκτες και επίσης τόνισε για την περσινή πορεία και τον υποβιβασμό της ομάδος ότι αυτό οφειλόταν κυρίως στην απειρία τους».

DSC 0615

Στην συνέχεια μίλησε ο Χρ. Μυτιληναίος, ο οποίος αναφέρθηκε στα παιδιά που σπουδάζουν και παράλληλα παίζουν μπάλα στην ομάδα, ενώ τους έδωσε πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους να περάσουν σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές. Ακολούθησε η βράβευση αυτών των παιδιών, τα οποία παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες και τόνισαν πως όλα μπορεί να τα συνδυάσει κανείς αν υπάρχει θέληση και βούληση.

DSC 0624

Ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασ. Πιστικίδης αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου, των προπονητηρίων και του τελικού σχεδιασμού που παίρνει σάρκα και οστά.

DSC 0609

DSC 0621

 

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους πλην του Δημάρχου διακρίναμε τους Αντιδημάρχους Ευαγγ. Μπουρνού, Παναγ. Καλφαντή, Αντ. Παλπατζή, Δ. Τσεβά, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Δημ. Μισοκοίλη, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Γιώργο Δουβίτσα, τον Διευθυντή του ΔΟΠΑΠ Β. Σπαντούρο, τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Χριστόπουλο, τον Δημ. Σύμβουλο Γ. Παροικάκη, από την Τριγλία τους Γιώργο Χαχολάκη, Βαγ. Σολδάτο, τους πρώην προπονητές της Θύελλας Δ. Μουτάφη και Βλ. Χατζηαθανασίου, τον προπονητή της ομάδος Πέτρο Τσιγκούλη, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, τους λιλιπούτιους παίκτες, γονείς και πολλοί φίλοι των Λιγνιτωρύχων.

Δείτε το παρακάτω φωτορεπορτάζ του irafina.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.