Τέλος εποχής! Ο Εμπαπέ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται αύριο την Τουλούζ και ο Εμπαπέ θα αποχαιρετήσει το κοινό που τον λάτρεψε όλα αυτά τα χρόνια, μετρώντας αντίστροφα για τη μετακόμιση του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
Ήταν κοινό μυστικό στο Παρίσι: Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξενιτεύεται στο τέλος της σεζόν. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου για τη Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ τον περιμένει με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο.

Όμως, οι τίτλοι τέλους στη σχέση του Εμπαπέ με την Παρί δεν είχαν πέσει επίσημα. Μέχρι χτες. Γιατί ο Γάλλος σούπερ σταρ με ένα βίντεο στα social media, γνωστοποίησε την αποχώρηση του από τους Παριζιάνους.

«Θέλω να σας μιλήσω. Πάντα έλεγα ότι θα απευθυνθώ σε σας όταν έρθει η ώρα. Και θέλω να σας ανακοινώσω ότι αυτή είναι η τελευταία σεζόν μου στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν θα ανανεώσω και η περιπέτεια μου εδώ θα τελειώσει σε λίγες εβδομάδες. Θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι στο Παρκ Ντε Πρες την Κυριακή».

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται αύριο την Τουλούζ και ο Εμπαπέ θα αποχαιρετήσει το κοινό που τον λάτρεψε όλα αυτά τα χρόνια. Μετρώντας αντίστροφα για τη μετακόμιση του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η Ίντερ έχει εξασφαλίσει τον τίτλο στο Καμπιονάτο, αλλά δεν κατεβάζει ταχύτητα. Η άτυχη Φροζινόνε πρόβαλλε ελάχιστη αντίσταση και η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι προηγήθηκε στο 19’ με τον Φρατέζι. Ο Αρναούτοβιτς στο 60 διπλασίασε τα τέρματα των νερατζούρι. Ο Μπιουκάναν σκόραρε το τρίτο γκολ των πρωταθλητών Ιταλίας στο 77’. 4-0 για την Ίντερ στο 80’ από τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μάρκους Τουράμ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Η Χιρόνα παραμένει δεύτερη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όμως έχασε δύο βαθμούς στην Αλαβές. Στο γρήγορο γκολ του Γκαρθία στο τέταρτο λεπτό, απάντησε για τους γηπεδούχους ο Γκουρίντι στο 12’. Η Χιρόνα προηγήθηκε εκ νέου πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Ερέρα. Η Αλαβές κατάφερε να ισοφαρίσει στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με σκόρερ και πάλι τον Γκουρίντι.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.