Τζένη Καρέζη: Η εικόνα-ύμνος στη γιορτή της μητέρας! (φωτό)

Σήμερα γιορτάζουν οι μανούλες όλου του κόσμου κι εμείς σας πάμε για άλλη μια φορά πίσω στο χρόνο αφού υμνούμε αυτή τη μέρα ευλαβικά, αποδίδοντας αυτό ακριβώς που αρμόζει στον πιο ισχυρό δεσμό της ζωής.

Προσωπικότητες από το χώρο της showbiz και όχι μόνο, έχουν κατακλείσει τα social media με φωτογραφίες των μαμάδων τους. Μοναδικές εικόνες υμνούν για άλλη μια φορά την πιο σημαντική σχέση της ζωής.

Εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε ένα σπάνιο κλικ της αξέχαστης και ανεπανάληπτης Τζένης Καρέζη με τον γιο της, Κωνσντνατίνο. Η ηθοποιός που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας το 1992, πέρα από μία μεγάλη Star ήταν μία μοναδική μανούλα.

Όπως είχε δηλώσει και η ίδια σε συνέντευξη της η ζωή της μέσω της μητρότητας άλλαξε και άνοιξε μπροστά της ένα νέο κεφάλαιο που την έκανε να νιώσει ολοκληρωμένη.

Ήταν 25/4/1969 όταν η Τζένη Καρέζη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Κώστα Καζάκο, το γιο της

Δείτε παρακάτω το σπάνιο κλικ:

Η γιορτή της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας ή ημέρα της μητέρας είναι ετήσια εορτή προς τιμήν της μητέρας, και της μητρότητας, καθώς και της επιρροής των μητέρων στην κοινωνία. Γιορτάζεται σε διαφορετικές ημέρες ανά τον κόσμο, συνηθέστερα τους μήνες Μάρτιο ή Μάιο. Στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, γιορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του Μάη.

Η σύγχρονη εορτή καθιερώθηκε τον 20ό αιώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες και προέρχεται από το αγγλικό και το αμερικανικό κίνημα των γυναικών. Η Αμερικανίδα Ανν Τζάρβις (Ann Maria Reeves Jarvis) διοργάνωσε για πρώτη φορά το 1865 ένα κίνημα με το όνομα Mothers Friendships Day και συναντήσεις με το όνομα Mothers Day Meetings, κατά τις οποίες οι μητέρες αντάλλασσαν απόψεις και εμπειρίες.

Το 1870 η Τζούλια Γουόρντ Χάου (Julia Ward Howe) διοργάνωσε μια εκδήλωση φιλειρηνικής συγκέντρωσης μητέρων με το σλόγκαν peace and motherhood με σκοπό, τα παιδιά να μη στέλνονται στον πόλεμο.

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.