Βραυρώνα: Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή!

Ζωντανό φέρεται να γεννήθηκε το βρέφος που οι γονείς του από το Νεπάλ πέταξαν στα σκουπίδια στη Βραυρώνα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, που επικαλείται τον ιατροδικαστή.

Ο ιατροδικαστής που διενεργεί τη νεκροψία στο βρέφος, φέρεται να έχει ενημερώσει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, ότι το έμβρυο γεννήθηκε ζωντανό.

Η νεκροτομή συνεχίζεται αυτή την ώρα ώστε να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο επήλθε ο θάνατος. Ο ιατροδικαστής από την πρώτη προσέγγιση είχε δώσει μεγάλες πιθανότητες το βρέφος να έχει γεννηθεί ζωντανό, κάτι που πλέον είναι σε θέση να πιστοποιήσει.

Η νεαρή από το Νεπάλ φέρεται να έκρυβε την εγκυμοσύνη της ώστε να κρατήσει τη δουλειά της.

Ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο LIVE NEWS για το θάνατο του βρέφους στην Βραυρώνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις από την έρευνα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών πως το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό και δολοφονήθηκε στη συνέχεια.

Απομένουν κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις ωστόσο, το παιδί γεννήθηκε ζωντανό χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν πετάχτηκε στη σακούλα πριν δολοφονηθεί ή μετά.

Την Πέμπτη θα απολογηθεί το ζευγάρι

Η μητέρα που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα, πήρε και προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Πέμπτη. Την ίδια ημέρα δηλαδή που αναμένεται να απολογηθεί και ο σύζυγός της που θα ζητήσει και πιθανότατα θα πάρει και νέα προθεσμία.

Η μητέρα φέρεται να είπε στην απολογία της ότι λιποθύμησε μόλις γεννήθηκε το παιδί και δεν είναι σε θέση να ξέρει αν γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό. Όπως ανέφερε όταν συνήλθε έβαλε η ίδια το παιδί μέσα σε μια σακούλα και το έδωσε στον άνδρα της, χωρίς να του πει ότι είναι μέσα το παιδί.

Ο πατέρας υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τι είχε μέσα στη σακούλα που πέταξε στα σκουπίδια.

«Ο ιατροδικαστής ήταν σίγουρο πως θα καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα»

Ο Γρηγόρης Λέων, ιατροδικαστής και πρόεδρος ιατροδικαστών, μίλησε στο LIVE NEWS για το τι μπορεί να δείξει η ιατροδικαστική έκθεση.

«Ο ιατροδικαστής ήταν σίγουρο πως θα καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Ένα στοιχείο που μπορούμε να έχουμε σε μία τέτοια υπόθεση είναι οι κακώσεις οι οποίες διακρίνονται σε προθανάτιες ή μεταθανάτιες. Λογικά θα ανευρεθεί και ο πλακούντας και ο ομφάλιος λώρος. Αυτό που περιμένει ένας ιατροδικαστής είναι αυτά που είδε με το μάτι να τα επιβεβαιώσει και ιστολογικά. Η νεκροτομία μας δίνει ένα ασφαλές συμπέρασμα. Ένας ιατροδικαστής μπορεί να καταλάβει την ηλικία του βρέφους».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.