«Αυτό είναι το τέλος…» για τον «Άλλον Άνθρωπο» – Πωλητήριο στο κτίριο που στεγαζόταν η κοινωνική κουζίνα

Ένα «τέλος εποχής» για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» ανακοίνωσε ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Σε μια αινιγματική ανάρτηση στη σελίδα της κοινωνικής κουζίνας, ανέβηκε μια φωτογραφία που δείχνει το κτίριο που στεγαζόταν ο «Άλλος Άνθρωπος», στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα, με πωλητήριο. «Αυτό είναι το τέλος…» γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, παρά τις δικαστικές περιπέτειες και τις έρευνες των αρχών για τις καταγγελίες περί υπεξαίρεσης χρημάτων για ίδιον όφελος, φαίνεται πως δεν προτίθεται να εγκαταλείψει οριστικά το εγχείρημα, αλλά απλώς θα μεταφέρει την κοινωνική κουζίνα σε άλλον χώρο.

Σε μια προηγούμενη ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε προαναγγείλει αλλαγές κάνοντας λόγο για «αναγέννηση». Όπως έγραφε, πρέπει να ξεριζωθούν «οι γερασμένες πεποιθήσεις, οι κακές συνήθειες, μια δουλειά που μας έχει φτάσει σε τέλμα, οι τοξικοί άνθρωποι που ρουφάνε την ενέργεια μας και το παρελθόν που μας πληγώνει».

«Η αναγέννηση του “αετού” μέσα μας! Στους περισσότερους συμβαίνει στα 50, εμένα μου έγινε στα 60, ο μύθος λέει ότι σε άλλους, ίσως και λίγο αργότερα! Είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις μια σκληρή απόφαση, όπως ο αετός. Ή να αλλάξεις, ή να ‘πεθάνεις’! Ο αετός είναι το μακροβιότερο αρπακτικό. Ζει μέχρι τα 70», ανέφερε στην ανάρτησή του και συνέχιζε:

«Για να φτάσει όμως εκεί, στα μέσα της ζωής του, εκεί γύρω στα 40, πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Διότι, τα νύχια του δεν μπορούν πλέον να αρπάξουν την λεία. Το ράμφος του γίνεται κυρτό.

Τα βαριά φτερά του, κολλάνε στο στήθος τους και δυσκολεύεται να πετάξει. Του μένουν λοιπόν δύο επιλογές: ‘Η να πεθάνει ή να περάσει μια επώδυνη διαδικασία που διαρκεί 150 ημέρες. Ανεβαίνει λοιπόν στην πιο ψηλή κορυφή και απομονώνεται στη φωλιά του.

Χτυπά το ράμφος του στον βράχο μέχρι να το αποκόψει. Μόλις φυτρώσει καινούργιο, κόβει με αυτό τα νύχια του. Μόλις φυτρώσουν καινούργια νύχια, μαδάει με αυτά τα γερασμένα φτερά του..! Μετά από 5 μήνες, μόλις ο αετός βγάλει τα ολοκαίνουργια φτερά του, πραγματοποιεί την περίφημη ‘πτήση της αναγέννησης’ όπου ζει άλλα 30 χρόνια.

Για τον άνθρωπο, το ράμφος, τα νύχια και τα φτερά, είναι οι γερασμένες πεποιθήσεις μας, οι κακές συνήθειες, μια δουλειά που μας έχει φτάσει σε τέλμα, οι τοξικοί άνθρωποι που ρουφάνε την ενέργεια μας και το παρελθόν που μας πληγώνει!!!! Ξερίζωσε τα! Βγάλε τα από μέσα σου και πέτα ψηλά!».

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.