Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 40χρονης

Ο 50χρονος είχε ρητή δικάσιμο για αύριο Παρασκευή μετά το τελευταίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με τους αστυνομικούς να τον θεωρούν ύποπτο για το φρικτό έγκλημα.

Ένα ακόμη έγκλημα με θύμα γυναίκα τάραξε τη χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης, με μια 40χρονη υπήκοο Αλβανίας και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών να πέφτει νεκρή στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους στο Μενίδι, και μόλις 50 μέτρα από το νέο σπίτι που είχε νοικιάσει με τα παιδιά της.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από περίοικους που ειδοποίησαν τις Αρχές, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής που έφτασαν στο σημείο να βρίσκουν την άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη στο δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιακή χώρα.

Άμεσα, ο χώρος που έπεσε νεκρή η άτυχη 40χρονη αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς προκειμένου να βρεθεί στο σημείο ιατροδικαστής και να έχει την ακριβή εικόνα του συμβάντος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 40χρονη είχε κάνει στο παρελθόν καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, κατά του εν διαστάσει συζύγου της, με τους αστυνομικούς να τον αναζητούν ως ύποπτο για τη δολοφονία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η πρώτη καταγγελία είχε γίνει πριν δύο χρόνια, ενώ η δεύτερη την περίοδο του Πάσχα. Η γυναίκα μόλις είχε βγει από το σπίτι της και κατευθυνόταν προς την στάση λεωφορείου όταν ο δράστης της δολοφονίας – τον οποίο αναζητούν οι Αρχές – την κάρφωσε με το μαχαίρι στην κοιλιά και μετά από λίγα λεπτά ξεψύχησε στην άσφαλτο. Δίπλα από την γυναίκα βρέθηκε η τσάντα της με όλο το περιεχόμενο και έτσι οι αστυνομικοί απέκλεισαν το σενάριο της ληστείας.

Ο τρόπος που έγινε το φρικτό έγκλημα στη μέση του δρόμου, με το φονικό όπλο – ένα μαχαίρι – να μένει καρφωμένο στο σώμα του θύματος, αλλά και το παρελθόν που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών, που προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το πρόσωπο που της επιτέθηκε.

Μάρτυρας που μίλησε στην κάμερα του MEGA ανέφερε πως, αμέσως μετά την δολοφονία έφτασε στο σημείο η κόρη της 40χρονης, άρχιζε να κλαίει και να φωνάζει στους αστυνομικούς και να λέει «αφήστε με να περάσω νομίζω είναι η μαμά μου», ζητουσε βοήθεια, έκλαιγε και μιλούσε στο τηλέφωνο με τον ανήλικο επίσης αδερφό της λέγοντάς του, «ο μπαμπάς μάλλον σκότωσε την μαμά».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.