Ice Force: Πόσες φορές έχετε αγνοήσει τη σημασία του πάγου στο ποτήρι σας;

Στον κλάδο της εστίασης, κάθε λεπτομέρεια μετράει. Από την επιλογή των πρώτων υλών, την ατμόσφαιρα που αποπνέει ο χώρος, τη διακόσμηση, το service μέχρι τη στιγμή που το ποτήρι αγγίζει τα χείλη, κάθε στοιχείο είναι σημαντικό.

Και όμως, ένα από τα πιο παρεξηγημένα συστατικά για μια μοναδική εμπειρία σε μια καφετέρια ή ένα μπαρ ή ένα εστιατόριο είναι ο πάγος.

Σκεφτείτε το για λίγο: Πόσες φορές έχετε αγνοήσει τη σημασία του πάγου στο ποτό ή τον Freddo Espresso σας; Ίσως θεωρείτε αυτονόητο ότι πρέπει να υπάρχει; Μήπως δεν δίνετε τη δέουσα προσοχή στην ποιότητά του;

Και όμως, η αλήθεια είναι ότι ο πάγος αποτελεί το πρώτο βήμα αν θέλετε ο πελάτης σας να απολαμβάνει τον καφέ ή το ποτό του.

Στην ουσία, ο πάγος δεν είναι απλά ένα παγωμένο κυβάκι που κρατά τα ποτά μας δροσερά. Είναι ένα συστατικό – κλειδί που ανοίγει την πόρτα προς μια καλύτερη γευστική εμπειρία. Ένα καλά φτιαγμένο παγωμένο ποτό ή ένας εκλεπτυσμένος καφές απαιτεί τον κατάλληλο πάγο. Ένας πάγος που δεν είναι θολός, δεν μυρίζει ή δεν έχει περίεργη γεύση και δεν αλλοιώνει την κάθε γουλιά, απλά προσθέτει μια αίσθηση δροσιάς, απογειώνοντας το ποτό ή τον καφέ σας.

Η ICE FORCE, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή πάγων υψηλής ποιότητας, κατανοεί αυτήν την ουσιώδη σχέση μεταξύ του πάγου και της απόλαυσης.

Τα παγάκια της παρασκευάζονται από νερό ΕΥΔΑΠ, το οποίο περνάει από την κατάλληλη επεξεργασία και καθαρισμό από ειδικό φίλτρο.

Παράγει και διανέμει πάγο διαυγή, μοναδικής καθαρότητας και άοσμο σε κύβους, ice balls και τρίμα.

 

Μην ξεχνάτε ότι κάθε ρόφημα ή αλκοολούχο ποτό που συνοδεύεται από ένα κρυστάλλινο, καθαρό πάγο επιτυγχάνει την απόλυτη ισορροπία γεύσης και αισθητικής. Γιατί όταν το πάγος είναι αψεγάδιαστος, το ποτό ή ο καφές σας είναι αψεγάδιαστα.

Συνεπώς, σας προτείνουμε να σκεφτείτε σοφά την επιλογή του πάγου που χρησιμοποιείτε στην επιχείρησή σας.

Επιλέξτε πάγο υψηλής ποιότητας, που θα αναδείξει και θα ενισχύσει τη γεύση και την εμπειρία των πελατών σας.  Και με την ICEFORCE, αυτή η απόλαυση είναι πλέον εγγυημένη.

Επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα για να ανακαλύψετε πώς ο πάγος μπορεί να αναδείξει κάθε γευστική εμπειρία! Για παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνείται στα τηλέφωνα 210 6635020 ή 6944255828.

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.