Ναταλία Γερμανού: «Η Μαρίνα σάς πήγε… τάπα!»

Η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Καλύτερα Δε Γίνεται, θέλησε να εκφράσει την άποψή της σχετικά με όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για την ελληνική αποστολή και τη Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί ακόμα και για τα χρήματα που έδωσε η ΕΡΤ για την ελληνική αποστολή, όπως και για τα χρήματα που πήρε πίσω εις… πολλαπλούν!

«Ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη αλλά όπως λέμε τη γνώμη μας κι εμείς ομοίως και κάθε καλλιτέχνης πόσο μάλλον που εκπροσωπεί μία χώρα, όπως η Μαρίνα Σάττι, έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη μας..

Να σταθούμε στο γεγονός ότι το Zari σαρώνει στα charts. Να σταθούμε και σε ένα άλλο γεγονός. Ότι η ΕΡΤ έβγαλε πάρα πολλά λεφτά από αυτή τη Eurovision. Αν λοιπόν αν εγώ θέλω να κλαφτώ σαν Έλληνας φορολογούμενος και να πω “ότι μετά δικά μου λεφτά…”, δεν μπορώ να κλαφτώ, γιατί μπορεί να συμμετείχα στα έξοδα, αλλά τα λεφτά μου εντός πολλών εισαγωγικών τα πήρα πίσω».

Για τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα ανέφερε:

«Δεν με πειράζει που δεν ήξεραν τη Βασίλισσα της Σουηδίας, ούτε εγώ ξέρω, στη φωτογραφία να μου τη δείξεις, δεν την ξέρω. Θα ήθελα λιγότερο μπλα – μπλα και λιγότερα γέλια».

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.