Τι αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγείας των Σταρόβα & Κόκοτα

Η Ματίνα Παγώνη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη αλλά και για εκείνη του Δημήτρη Κόκοτα που συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Η Ματίνα Παγώνη, αναφερόμενη στον Δημήτρη Σταρόβα ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστική λέγοντας πως η συνολική του εικόνα βελτιώνεται και πως σύντομα θα είναι σε θέση να αποκαταστήσει και τα όποια προβλήματα ομιλίας αντιμετωπίζει.

Να θυμίσουμε ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής, κιθαρίστας και παρουσιαστής υπέστη την Τετάρτη 15/5 ισχαιμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εγκαίρως στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Όπως τόνισε η Ματίνα Παγώνη, ο Δημήτρης Σταρόβας θα γίνει σύντομα καλά και θα είναι και απολύτως καλά, όμως χρειάζεται τον χρόνο του.

Περισσότερο χρόνο για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του όμως θέλει ο Δημήτρης Κόκοτας ο οποίος νοσηλεύεται από τον περασμένο Μάρτιο στο Γεώργιος Γεννηματάς. H υγεία του σημειώνει σημαντικά σημάδια βελτίωσης αφού δεν υποστηρίζεται πλέον από μηχανήματα, όμως ο δρόμος για την πλήρη ίασή του είναι αρκετά μακρύς ακόμα.

Η Ματίνα Παγώνη, τόνισε στις δηλώσεις της στην εκπομπή του Alpha ότι είναι πολύ σημαντική η πρόληψη και πως θα πρέπει, όταν υπάρχουν υποκείμενα νοσήματα όπως ο διαβήτης, να είναι ρυθμισμένα και να παρακολουθούνται από τους ειδικούς ώστε να μην παραμονεύει κίνδυνος.

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.