ΠΑΟΚτζού ρεπόρτερ της ΕΡΤ πανηγύρισε με τη ψυχή της το Πρωτάθλημα – Ούτε 2 ώρες δεν κοιμήθηκα

Η Θεσσαλονικιά και Παοκτζού ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Λία Χριστάρα πανηγύρισε με τη ψυχή της την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με το χαμόγελο στα χείλη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» η ΠΑΟΚτζού ρεπόρτερ της ΕΡΤ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα της.

Η Λία Χριστάρα, όπως αποκάλυψε, αμέσως μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, πήγε στο γήπεδο της Τούμπας και πανηγύρισε με την ψυχή της. Μάλιστα, ανέφερε ότι δεν είχε κοιμηθεί ούτε δύο ώρες.

«Ούτε δύο ώρες δεν κοιμήθηκα. Με το σφύριγμα της λήξης επέλεξα να πάω στο γήπεδο της Τούμπας, στο οποίο μένω πάρα πολύ κοντά, μπήκα μέσα αρκετά εύκολα και περιμέναμε να γίνει η απονομή. Έγινε χαμός πραγματικά μέσα στο γήπεδο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Νομίζω ότι οι φίλαθλοι το χάρηκαν πολύ περισσότερο από το πρωτάθλημα του 2019 γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν συνέχεια με την πλάτη στον τοίχο, κυνηγούσε ομάδες που ήταν μπροστά του. Ειδικά στα πλέι οφ δεν είχε καλό ξεκίνημα, οπότε κάθε παιχνίδι ήταν ή όλα ή τίποτα», συμπλήρωσε και στη συνέχεια σχολίασε το ματς της ομάδας της απέναντι στον Άρη.

Στο τέλος μάλιστα, τόνισε πως είχε προβλέψει σωστά ότι ο ΠΑΟΚ θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Πάντως εγώ το είπα! Δεν το είπα; Δεν είπα ότι εδώ θα έρθει; Ήρθε; Οι προβλέψεις μου πάνε πολύ καλά», δείχνοντας με το χέρι της τον Λευκό Πύργο.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ πανηγύρισε μαζί με περίπου 50 χιλιάδες οπαδούς του την κατάκτηση της Super League στην Τούμπα, μετά την ιστορική του νίκη 2-1 επί του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και η νύχτα έγινε μέρα στην Θεσσαλονίκη.

Μετά την παρουσίαση όλων των παικτών, αλλά και των μελών του επιτελείου, με την αποθέωση των φιλάθλων να είναι πρωτοφανής, στην εξέδρα εμφανίστηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός των “ασπρόμαυρων” πήρε για δεύτερη φορά στα χέρια του το τρόπαιο του πρωταθλήματος και το σήκωσε στον αέρα της Τούμπας, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η Λία Χριστάρα περιέγραψε στην εκπομπή «Συνδέσεις» τους ολονύκτιους πανηγυρισμούς των οπαδών του «Δικέφαλου» μέσα στην έδρα τους, αλλά και στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

elefterostypos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.