Ισόβια στον 27χρονο που σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του!

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά, στον 27χρονο, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2022, πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του, στα Καμίνια του Πειραιά, μετά από διαπληκτισμό. Ο 27χρονος από την Αλβανία αμέσως μετά το φονικό παραδόθηκε στην αστυνομία.

Οι δικαστικές Αρχές έκριναν ότι ο δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ το κορίτσι μέσα στο διαμέρισμα όπου έμεναν. Σε βάρος του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα στις 3 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο δράστης μετά από καβγά, έστρεψε το όπλο στη σύντροφό του και την πυροβόλησε. Η 19χρονη βρέθηκε νεκρή, στον καναπέ, μέσα στο σαλόνι του διαμερίσματος, με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Το ζευγάρι είχε συχνά καυγάδες, επειδή ο νεαρός ζήλευε την 19χρονη. Τις πρώτες ώρες αφότου παραδόθηκε επιχείρησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς για το όπλο του εγκλήματος, το οποίο τελικά μετά από έρευνες βρέθηκε μέσα στην κατάψυξη.

Ο νεαρός ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνη όταν πυροβόλησε και σκότωσε την 19χρονη – επίσης αλβανικής καταγωγής. Όσον αφορά στο όπλο που είχε στην κατοχή του, είπε ότι το είχε αγοράσει παράνομα πριν από έναν χρόνο από κύκλωμα Ρουμάνων κακοποιών.

Ο δράστης εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί στην Τρούμπα του Πειραιά, ενώ η 19χρονη σύντροφός του σε μπαρ στην Καλλιθέα.

flash.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.