Δικογραφία σε βάρος του πατέρα της 2χρονης που νοσηλεύεται με εγκαύματα στο 60% του σώματός της

Εγκαύματα σε ποσοστό 60% υπέστη το 2χρονο κοριτσάκι, μετά την ανάφλεξη που προκλήθηκε στο κορμάκι του, κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού αυτοκινήτου με βενζίνη, το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ο 28χρονος πατέρας του μωρού μετά το μηχανάκι, ανεφοδίασε με το μπιτόνι βενζίνης και το αυτοκίνητό του. Αμέριμνο το παιδάκι πήγε να τρέξει στην αγκαλιά του και τότε, εξαιτίας της ποιότητας του υφάσματος του φορέματος του παιδιού, δημιουργήθηκε στατικός ηλεκτρισμός με το μπιτόνι και προκλήθηκε ανάφλεξη.

Τα ρούχα του παιδιού, 22 μηνών, έπιασαν φωτιά και ο πατέρας μαζί με τον παππού στην προσπάθειά τους να την σβήσουν με τα χέρια -σκίζοντας ουσιαστικά τα ρούχα για να μην καεί ζωντανό- υπέστησαν εγκαύματα στα χέρια. Μάλιστα, ο ηλικιωμένος άνδρας χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σοβαρότερα τραύματα φέρει το παιδί, καθώς ένα μεγάλο ποσοστό της επιφάνειας του κορμιού του (60%) έχει υποστεί, επίσης, εγκαύματα. Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παπαγεωργίου και από εκεί με αεροδιακομιδή στο «Αγλαΐα», όπου και νοσηλεύεται, ενώ για καλή του τύχη δεν προκλήθηκε βλάβη σε ζωτικά όργανα. Αρμόδιες πηγές εξηγούν ότι η συγκεκριμένη περίπτωση ανάφλεξης -από στατικό ηλεκτρισμό- είναι από τις πιο σπάνιες που μπορεί να συμβούν.

Θα πήγαιναν σε γάμο – Δικογραφία σε βάρος του πατέρα

Η οικογένεια ζει στο Καβαλάρι, με την τοπική κοινωνία να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από το παιχνίδι της μοίρας, αφού οι γονείς μαζί με το βρέφος και τους παππούδες είχαν επιστρέψει από βάφτιση και ετοιμάζονταν, ώστε να πάνε στον γάμο του θείου του μωρού.

Σε βάρος του πατέρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.