To «ευχαριστώ» του Χρήστου Μουλλάκη στον ΑΟ Άρτεμις μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας τους

Διαφορετικές διαδρομές θα ακολουθήσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΑΟ Άρτεμις και ο Χρήστος Μουλλάκης.

Ο σύλλογος της Λούτσας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον νεαρό τεχνικό, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά την αποχώρηση του Ευγένιου Τσέρτου. Παρά την αγωνιστική ανασύνταξη της ομάδας και τις συγκλονιστικές νίκες που πέτυχε, μεταξύ των οποίων και εκείνη στον Άγ. Στέφανο επί του Ολυμπιακού, δεν στάθηκε εφικτό για τον ΑΟ Άρτεμις να παραμείνει στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Η ενημέρωση της ομάδας για το «διαζύγιο» αναφέρει: «Η διοίκηση του Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ ανακοινώνει λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Χρήστο Μουλλάκη. Ευχαριστούμε τον Χρηστο για την προσφορά του στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΠΙΣΤΡΈΦΟΥΜΕ…»

Τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση του ΑΟ Άρτεμις για τη συνεργασία των τελευταίων μηνών διατύπωσε ο Χρήστος Μουλλάκης.

Ο νεαρός προπονητής υπογράμμισε, μάλιστα, ότι η ομάδα της Λούτσας ήταν η μοναδική που πάλεψε για τη σωτηρία της στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο του Α.Ο Άρτεμις για την άψογη συνεργασία που είχαμε και εύχομαι τη νέα χρονιά να πετύχει τους στόχους του και να επανέλθει γρήγορα στην Α’ Κατηγορία,γιατί δυστυχώς είναι ο μόνος σύλλογος που πάλεψε με το σπαθί του και όχι εξωγηπεδικά πέρυσι για να μείνει στην κατηγορία…!

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας, όλο το διοικητικό συμβούλιο αλλά και όλους τους παίχτες μου που με στήριξαν και πήγαμε μαζί μέχρι τέλους!

Εις το επανιδείν!!»

soccerlive.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.