Καιρός: Οι θερμοκρασίες των επόμενων ημερών για την Αττική – Οι Υποψήφιες περιοχές για 40άρι!

Μετά την αφρικανική σκόνη που μας ταλαιπώρησε αρκετά τον Απρίλιο και τον Μάιο, έρχεται και η αφρικανική ζέστη, που αναμένεται να κάνει «καυτό» τον καιρό φέρνοντας ένα ισχυρότατο κύμα ζέστης.

Αν και οι μετεωρολόγοι συγκλίνουν πως δεν μιλάμε για καύσωνα, καθώς το βράδυ η θερμοκρασία θα πέφτει σημαντικά, εντούτοις ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα ζεστός κατά τη διάρκεια της ημέρας με το θερμόμετρο να φτάνει τους 39 βαθμούς Κελσίου – και ενδεχομένως να τους ξεπεράσει – την Τρίτη.

Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας δίνει τις περιοχές που θα σημειωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη: «Οι περιοχές που θα εκδηλωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες είναι η Θεσσαλία, η κεντρική Μακεδονία, η Βοιωτία, η Αττική, η Φθιώτιδα, η Αιτωλοακαρνανία, η Πελοπόννησος, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα».

«Οι περιοχές που φλερτάρουν την Τρίτη με τους 39 βαθμούς (ίσως και 40) είναι: Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Δωδεκάνησα» σημειώνει και δίνει τις εκτιμώμενες θερμοκρασίες για την Αττική.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:

«”Υποψήφιες περιοχές για 40άρι”

Από το Σάββατο η χώρα θα επηρεαστεί από αφρικανική ζέστη η οποία θα κορυφωθεί την Τρίτη 4/6 και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 6/6.

Οι περιοχές που θα εκδηλωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες είναι η Θεσσαλία, η κεντρική Μακεδονία,η Βοιωτία,η Αττική, η Φθιώτιδα, η Αιτωλ/νία, η Πελοπόννησος, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι περιοχές που φλερτάρουν την Τρίτη με τους 39 βαθμούς (ίσως και 40) είναι : Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Δωδεκάνησα.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει:

Σάββατο :31
Κυριακή : 33
Δευτέρα : 36
Τρίτη : 37-38

Καλά μπάνια!”

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.