Φωτιά σε εργοστάσιο τροφίμων στη Λαμία: Οργισμένη ανακοίνωση της επιχείρησης

«Δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλο τη σπίλωσή μας», δηλώνει η επιχείρηση «Γιαννίτσης Group» της οποίας το εργοστάσιο κάηκε πριν από μερικές μέρες, κατόπιν καταγγελιών σε βάρος της για τα σχολικά γεύματα που προμήθευσε σε σχολεία της Λαμίας.

«Με την παρούσα ανακοίνωση, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλο τη σπίλωσή μας, την κατασυκοφάντησή μας και την επιχειρούμενη «καταδίκη» μας από ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και από μερίδα συμπολιτών μας, όσον αφορά τόσο το ζήτημα της σίτισης των μαθητών από εμάς, όσο και την πυρκαγιά στην επιχείρηση και τις εγκαταστάσεις μας, η οποία διερευνάται και αυτή από τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η επιχείρηση στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει:

«Λίγη αιδώς δεν βλάπτει! Η αλήθεια θα λάμψει και θα μας δικαιώσει περίτρανα, διότι σεβόμεθα τη νομιμότητα και πασχίζουμε για αυτήν. Δεν ανεχόμεθα πλέον αυτήν την άθλια εκστρατεία αλλοίωσης της πραγματικότητας, προκειμένου να μας παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη ως εγκληματίες, οι όποιοι δήθεν θυσιάζουμε κάθε ιερό στο βωμό του κέρδους.

Η επιχείρησή μας και οι εκπρόσωποί της θα στραφούμε άμεσα στη δικαιοσύνη για την προάσπιση των έννομων συμφερόντων μας και την προστασία των προσωπικοτήτων μας ως φυσικών προσώπων, εναντίον του κάθε λογής συκοφάντη μας, μην ανεχόμενοι άλλο αυτήν την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την παραπληροφόρηση και τη φαυλότητα εκείνων που διασπείρουν αυτά τα αναίσχυντα ψεύδη».

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.