Ραφήνα: Όσα έγιναν στην προεκλογική εκδήλωση το ΣΥΡΙΖΑ στο κολυμβητήριο (φωτό)

Μήνυμα στην αλαζονεία του 41% έδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ την Παρασκευή, 31 Μαΐου, στο Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής Ραφήνας.

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, παρουσία μελών και στελεχών του κόμματος από όλη την Ανατολική Αττική, ξεδιπλώθηκε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρώπη. Τοποθετήθηκαν με τη σειρά οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Έλενα Κουντουρά (εν ενεργεία Ευρωβουλευτής), Παναγιώτης Κουρουμπλής, Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, Σοφία Μπεκατώρου, Νίκος Παππάς, Μυρτώ Κοροβέση, Δώρα Αυγέρη, Δώρα Τσαμπάζη, Μάριος Κάτσης, Τζένη Αρσένη, Ευάγγελος Αντώναρος, Νικόλας Φαραντούρης και Αντώνης Γουναλάκης.

Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής, Γιάννης Νάνος, τόνισε πώς το κόμμα έχει παρουσιάσει ένα ποιοτικό και εξαιρετικό ψηφοδέλτιο που αποτελείται από 42 υποψηφίους που, για πρώτη φορά, δεν έχουν επιλεγεί από τον πρόεδρο ή τα όργανα του κόμματος, αλλά μέσα από τα ίδια του τα μέλη σε μία διαδικασία πρωτόγνωρη και πρωτοπόρα τόσο για τα ελληνικά δεδομένα, όσο και για τα ευρωπαϊκά, την διαδικασία της άμεσης Δημοκρατίας.

Ο κ. Νάνος ανέφερε μεταξύ άλλων: “Παράλληλα έχουμε ένα πρόγραμμα που μιλάει για μία ισχυρή Ευρώπη, για την ειρήνη και την ασφάλεια, για δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη, για μία κοινωνική Ευρώπη, για μία αντιφασιστική Ευρώπη της ισότητας και των δικαιωμάτων που θα εξαλείψει τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό με δίκαιη πράσινη μετάβαση. Για μία δημοκρατική Ευρώπη που θέλουμε και μας αξίζει. Απέναντι στο σύστημα διαπλοκής και εξουσίας προτάσσουμε τη συλλογική μας δουλειά, τη συντροφικότητα, την αλληλεγγύη και την προσφορά με ανιδιοτέλεια και πίστη. Πάμε όλοι μαζί για την Ευρώπη που οραματιζόμαστε και για την Ελλάδα που μας αξίζει. Σήμερα ξεκινάμε την ανατροπή από την Ανατολική Αττική”

Η βραδιά έκλεισε με ποτό,μουσική, πολιτική συζήτηση αλλά και σχέδια για την μαζική συμμετοχή στην Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση του κόμματος την ερχόμενη εβδομάδα.

ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.