Μαραθώνας: “Το τατουάζ παραπέμπει σε συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων”, λέει ο Μπαλάσκας για την σορό που βρέθηκε στον Σχινιά!

Μια υπόθεση-μυστήριο ερευνούν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό της σορού άνδρα που βρέθηκε στη θάλασσα κοντά στην παραλία του Σχινιά στον Μαραθώνα. Το θύμα εντοπίστηκε με βαρίδι 10 κιλών στα πόδια του, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της δολοφονίας ή της αυτοκτονίας.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής ανέφερε για τη σορό που βρέθηκε στην θάλασσα του Σχοινιά:

«Είναι παράξενο γιατί δεν ήταν δεμένα τα χέρια του. Στην αρχή το Λιμενικό όταν είδε το πτώμα κι έκανε την πρώτη αυτοψία, έκανε λόγο για αυτοχειρία. Αυτό το σενάριο σιγά – σιγά απομακρύνεται μετά την ανεύρεση ενός τατουάζ. Το τατουάζ παραπέμπει σε μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων».

«Το Λιμενικό συνεργάζεται πολύ στενά με την Ελληνική Αστυνομία και τις ειδικές υπηρεσίες της για την ταυτοποίηση του 40 -45 ετών ατόμου που φαίνεται να έμεινε μέσα στο νερό για 25 μέρες», συμπλήρωσε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι από το τατουάζ ενδεχομένως να βρουν τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Όσον αφορά το βαρίδι, ήταν ένας στρογγυλός δίσκος γυμναστηρίου.

Από τον γιατρό που είδε τη σορό, εκτιμήθηκε ότι ο θάνατος του άνδρα επήλθε πριν από περίπου 20 μέρες. Συνεπώς, το σώμα όντας σε σηπτική κατάσταση ανέβηκε στην επιφάνεια της θάλασσας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.