Μαραθώνας: Νέες πληροφορίες για τη σορό που βρέθηκε στο Σχινιά – Το τατουάζ, τα extension & το βαρίδι (βίντεο)

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση εντοπισμού σορού ενός άνδρα στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά στον Μαραθώνα, το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με το zougla.gr, προσθετική μαλλιών ή όπως είναι γνωστό στο χώρο της κομμωτικής, extension , φορούσε το άτομο που βρέθηκε χθες το απόγευμα να επιπλέει στη θάλασσα στην περιοχή του Σχινιά. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ένα ακόμα στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες των λιμενικών αρχών που ασχολούνται με την υπόθεση.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι η ταυτοποίηση της σορού καθώς έχει μείνει στο νερό περισσότερες από δύο εβδομάδες με αποτέλεσμα να είναι σε κατάσταση σήψης. Όταν εντοπίστηκε φορούσε μια μπλε φόρμα με άσπρες ρίγες και μπλούζα.

Το βαράκι 15 κιλών που είχε δεμένο στο πόδι του ήταν αυτό που κρατούσε την σορό στο βυθό της θάλασσας αλλά σιγά σιγά ανέβηκε στην επιφάνεια.

Ο ιατροδικαστής θα προσπαθήσει να βρει αν το άτομο, ηλικίας 40 έως 45 ετών, ήταν νεκρό όταν το έριξαν στη θάλασσα ή η αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός, αν δηλαδή ήταν ζωντανό όταν το έριξαν στο νερό.

Επίσης, αν υπάρχουν κάποια χτυπήματα που ενδεχομένως κατέστησαν το άτομο αδύνατο να αντισταθεί.

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο δράστης να μετέφερε το άτομο με κάποιο σκάφος στα ανοιχτά και εκεί να το έριξε στη θάλασσα κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την εξιχνίαση της υπόθεσης. Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του, αν και η σήψη τα είχε αλλοιώσει, παραπέμπουν σε λευκό άτομο, χωρίς όμως να διακρίνονται με την μακροσκοπική εξέταση άλλα χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, σε… «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται και τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής καθώς δεν αποκλείεται, εφόσον γίνει η ταυτοποίηση του θύματος, να εμπλακούν στην υπόθεση σε περίπτωση που αφορά κάποιο άτομο για το οποίο έχει δηλωθεί η εξαφάνιση του ή έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Μπαλάσκας: «Είχε τατουάζ που παραπέμπει σε γνωστή ομάδα»

«Περίεργη υπόθεση» χαρακτήρισε ο Σταύρος Μπαλάσκας τη σορό με βαρίδι στο πόδι, που εντοπίστηκε χθες να επιπλέει στον Σχοινιά, περίπου 150 μέτρα από την ακτή.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό αναλυτή, η σορός του άντρα – περίπου 40 με 45 ετών – ήταν τουλάχιστον 25 ημέρες στο νερό και βρέθηκε σε μεγάλη αποσύνθεση. Το πτώμα, που είχε δεμένο στο πόδι του δίσκο άρσης βαρών 10 κιλών, «αναδύθηκε στην επιφάνεια και βρήκε προς τα βράχια, επειδή φούσκωσε από τα αέρια», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Λόγω της σήψης από την πολυήμερη παραμονή του στο νερό, δεν μπορεί να ληφθούν στοιχεία όπως δακτυλικά αποτυπώματα. Στην αναγνώριση του θύματος θα βοηθήσει ένα τατουάζ που βρέθηκε στη σορό και το οποίο «παραπέμπει σε γνωστή ομάδα», όπως είπε ο κ. Μπαλάσκας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, προς το παρόν δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο της αυτοχειρίας – επειδή το θύμα δεν είχε δεμένα τα χέρια. «Ωστόσο, πιο πιθανή φαίνεται η εγκληματική ενέργεια», ανέφερε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.