Ραφήνα: Συγκλονίζει ο Χρήστος Μαλάκης – «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον στροβιλισμό του αέρα και της φωτιάς»

“Υπήρχε μεγάλη έλλειψη συντονισμού, από θαύμα δεν καήκαμε. Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από τις Αρχές” περιγράφει ο Χρήστος Μαλάκης.

Με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, ο Χρήστος Μαλάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για την τραγωδία που σημειώθηκε στο Μάτι με την φωτιά που σκόρπισε τον θάνατο πίσω της.

Θεωρείτε ότι ζούμε στην Ελλάδα από τύχη;

Γιατί, εσείς δεν το αισθάνεστε; Το πατρικό μου σπίτι είναι στη Ραφήνα. Όταν ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι, είδαμε με τα μάτια μας την καταστροφή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον στροβιλισμό του αέρα και της φωτιάς. Υπήρχε μεγάλη έλλειψη συντονισμού. Από θαύμα δεν καήκαμε. Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από τις Αρχές. Φλέγονταν τα πάντα και οι δρόμοι ήταν μποτιλιαρισμένοι από τα αυτοκίνητα που βγήκαν ταυτόχρονα από τρία καράβια στο λιμάνι με προορισμό την Αθήνα. Μια τραγωδία.

Γιατί τα καράβια δεν ξεφόρτωσαν στο Λαύριο; Τι έκανε το Λιμενικό; Ναι, ζούμε από τύχη. Και αυτό μου το είπε ο φίλος μου που από τύχη δεν ταξίδεψε με το τραγικό τρένο… Αποφάσισε ο άνθρωπος να φύγει, έτσι απλά, την επόμενη ημέρα. Αλλιώς θα ήταν κι αυτός μέσα στα θύματα των Τεμπών.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.