Δημιουργική μάθηση για παιδιά σε ένα Summer Camp: Γιατί να πεις ΝΑΙ στο LAF LAB

Το καλοκαίρι έφτασε και ήρθε η ώρα να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να περάσουν τα παιδιά μας αξέχαστες στιγμές. Αντί να μένουν στο σπίτι κολλημένα στις οθόνες, γιατί να μην τα στείλουμε σε ένα φανταστικό summer camp γεμάτο δημιουργικές δραστηριότητες;

Δες πώς θα ωφεληθούν τα παιδιά σου και γιατί θα λατρέψουν αυτήν την εμπειρία!

1. Φαντασία στα ύψη
Στο summer camp, τα παιδιά θα ανακαλύψουν έναν κόσμο γεμάτο μαγεία και φαντασία. Με δραστηριότητες όπως ζωγραφική, χειροτεχνίες και θεατρικό παιχνίδι, θα ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους!

2. Νέες φιλίες και ομαδικό πνεύμα
Τι καλύτερο από το να φτιάξουν νέες φιλίες; Σε ένα summer camp, τα παιδιά μαθαίνουν να συνεργάζονται, να μοιράζονται και να διασκεδάζουν μαζί. Οι φιλίες που δημιουργούν εκεί θα είναι ανεκτίμητες!

3. Κίνηση και δράση
Το καλοκαίρι είναι για παιχνίδι και περιπέτεια. Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες όπως κολύμβηση, χορό και ποδόσφαιρο, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τον καθαρό αέρα.

4. Μάθηση μέσα από το παιχνίδι
Στο summer camp, τα παιδιά μαθαίνουν διασκεδάζοντας. Ανακαλύπτουν νέες δεξιότητες, όπως μαγειρική, εξερεύνηση της φύσης και πολλά άλλα. Κάθε μέρα είναι μια νέα περιπέτεια!

5. Αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία
Οι δραστηριότητες στο summer camp βοηθούν τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να αναπτύξουν την ανεξαρτησία τους. Μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν προκλήσεις και να πιστεύουν στον εαυτό τους.

Γιατί να πεις ναι στο summer camp;

Μην το σκέφτεσαι άλλο! Ετοιμάσου να δεις το παιδί σου να χαμογελάει πλατιά, να τρέχει, να παίζει και να μαθαίνει κάθε μέρα κάτι καινούριο. Το summer camp είναι η τέλεια ευκαιρία για μια αξέχαστη καλοκαιρινή περιπέτεια!

Έναρξη 17 Ιουνίου έως 1 Αυγούστου (διάρκεια 7 εβδομάδες)
Κλείστε τη θέση σας και ελάτε να περάσουμε ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!
Καθημερινά μετά τη 13.00 στα : 2294304779 – 6947896747

26o xλμ Λεωφ. Μαραθώνος, Ραφήνα

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.