Κορωπί: Έκτακτη ανακοίνωση για τις αποκομιδές των κλαδεμένων

Μετά την ισχύουσα νομοθεσία για την πυρασφάλεια έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων να αποψιλώνουν και να κλαδεύουν εναποθέτοντας όλα τα υπολείμματα εκατέρωθεν οδών ακόμα και σε όμορες ιδιοκτησίες. Επειδή ο Δήμος με το υπάρχον προσωπικό και τον μηχανολογικό εξοπλισμό του αδυνατεί να καλύψει αυτές τις αποκομιδές παρακαλούμε για τα κάτωθι:

1. Να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες Περιβάλλοντος και Καθαριότητας στα τηλέφωνα:213 2000 766, 213 2000 775, 210-6026303 και 800 11 34 600 (εργάσιμες ώρες) ή στο e-mail: [email protected] και [email protected] για τον προγραμματισμό των αποκομιδών.

2. Οσοι/ες επιθυμούν μπορούν να μεταφέρουν με ίδια μέσα καθαρά «πράσινα» υπολείμματα κλαδεμάτων και ξερών χόρτων στο προσωρινό Πράσινο Σημείο του Δήμου Κρωπίας στην οδό Μετεώρων στο Κορωπί.

Προσωρινό Πράσινο Σημείο Οδού Μετεώρων : Είσοδος από οδό Σπύρου Δάβαρη προς οδό Γιαννούλη Χαλεπά –αριστερά-προς οδό Αντωνίου Κιούση –αριστερά- και μετά οδό Μετεώρων-αριστερά ή από οδό Αττικής –προς Αντωνίου Κιούση –δεξιά-και μετά στο τέλος της οδού δεξιά προς την οδό Μετεώρων -Πράσινο Σημείο)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.