Γιώργος Λαμπάτος για Πέτρο Φιλιππίδη: “Έχω τρομοκρατηθεί με αυτόν τον άνθρωπο”

Για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος στο Πρωινό Σουσού.

«Είχα μια εμπειρία αρκετά μεγάλη, γιατί μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη ξεκινήσαμε. Υπήρχαν δυσκολίες, πολλά προβλήματα, πιστεύω ότι του έδωσε η ζωή την ευκαιρία για πολλά χρόνια. Επειδή γρήγορα έγινε θιασάρχης, του έδωσε απλόχερα η ζωή τα πάντα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Αυτά τα χρόνια που δουλέψαμε μαζί, η συνεργασία ήταν προβληματική. Είχε συμπεριφορά αλαζονική, είχε μια κυκλοθυμική συμπεριφορά, φωνές, έκανε διάφορα. Ο χαρακτήρας του ήταν επιθετικός γενικά προς όλους, όχι μόνο σε εμένα. Πέρασα δύσκολα, είχε μια ψυχολογία που μεταβαλλόταν. Δεν θα δούλευα μαζί του. Έχω τρομοκρατηθεί με αυτόν τον άνθρωπο, τον φοβάμαι και τον φοβόμουν από πριν. Φοβόμουν τη συμπεριφορά του, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσει. Μια φορά είχε δει μια φωτογραφία που είχε τον Μπιμπίλα και έλεγε “Οι πρωταγωνιστές του Χάι Ροκ” και ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε», αποκάλυψε.

«Τόσα χρόνια στο θέατρο, δεν έχω δει τέτοια συμπεριφορά. Να σπάει πόρτες, να έχει τόσο βίαιη συμπεριφορά. Φταίμε κι εμείς που τα ανεχτήκαμε», κατέληξε μεταξύ άλλων.

znews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.