Ξέσπασε η Πάολα για το λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται (βίντεο)

Το πρωί της Πέμπτης 6/6 κυκλοφόρησε η είδηση ότι κλείνει αιφνιδίως το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα μαζί με τον Ηλία Καμπακάκη στην Θεσσαλονίκη, αφού είχαν προηγηθεί καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για ηχορύπανση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας voria.gr, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε συστάσεις στην επιχείρηση, ενώ είχαν γίνει και συλλήψεις. Για το θέμα μάλιστα είχε ενημερωθεί και η εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Από την ερχόμενη Τρίτη 11/6 αναμένεται να μπει λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο και σήμερα, Σάββατο 8/6 είναι η τελευταία εμφάνιση της Παόλα με τον Ηλία Καμπακάκη στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, η αγαπημένη τραγουδίστρια, χθες, Παρασκευή 7/6 ανέβηκε κανονικά στη σκηνή και διασκέδασε το κοινό με τις επιτυχές της.

Μάλιστα, αφού τραγούδησε το πρώτο της τραγούδι έσπευσε να ρωτήσει το κόσμο: «Παίζουμε δυνατά; Είναι δυνατά;» και θαμώνας του μαγαζιού της απάντησε: «όχι, δεν είναι δυνατά».

Τότε η Πάολα του απάντησε στα “γαλλικά”: «Όχι γ@@ω την π…α μου. Παίζουμε δυνατά κύριε μου ; Πιο δυνατά θέλεις ε; Μήπως εμείς τι θέλουμε; Το ανάποδο; Δεν πειράζει όμως…»

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.