Κορωπί: Δύο συλλήψεις για τον τραυματισμό των 8χρονων παιδιών – “Έχουμε σφραγίσει τον χώρο επανειλημμένα”

Τέσσερα παιδιά οκτώ ετών τραυματίστηκαν ελαφρά το μεσημέρι της Κυριακής (9/6) περίπου στις 15.30 σε χώρο εκδηλώσεων  στο Κορωπί ο οποίος λειτουργούσε χωρίς άδεια και παρά το γεγονός ότι είχε σφραγιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν λίγο καιρό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στον συγκεκριμένο χώρο γινόταν παιδικό πάρτι όταν ξαφνικά τέσσερα παιδιά που έπαιζαν σε ένα φουσκωτό παιχνίδι τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν από τους γονείς τους στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Το τέταρτο παιδί χτύπησε ελαφρά στη μύτη του και δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου ο γονέας ο οποίος διοργάνωσε το πάρτυ και οι υπεύθυνοι του χώρου, οι οποίοι και εξετάστηκαν σε σχέση με τις συνθήκες και τις άδειες λειτουργίας του χώρου.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε η Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος χώρος εκδηλώσεων δεν είχε άδεια λειτουργίας και ότι είχε σφραγιστεί προ ημερών.

Σε βάρος των δύο υπευθύνων, μιας 58χρονης, και ενός 67χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθησαν για έκθεση σε κίνδυνο, για παραβίαση σφραγίδων τις οποίες έθεσε η αρμόδια αρχή στο χώρο.

“Έχουμε σφραγίσει τον χώρο επανειλημμένα”

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, του δήμου Κορωπίου, Θεόδωρος Γρίβας, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», για τον τραυματισμό των 4 παιδιών στο Κορωπί.

«Αρχικά να πούμε ότι δεν πρόκειται για λούνα παρκ, αλλά για ένα χώρο ψυχαγωγίας, ο οποίος περιέχει κυρίως μερικά φουσκωτά παιχνίδια. Ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει σε ιδιώτη και έχει σφραγιστεί πολλές φορές από τον δήμο μας», ανέφερε ο κ. Γρίβας.

«Στη συνέχεια έρχεται ο ιδιώτης και ανοίγει και πάλι τον χώρο, του οποίου η επιτήρηση του σφραγίσματος, είναι αρμοδιότητα του Α.Τ», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχετικά με το περιστατικό, σημείωσε πως «τα παιδιά ήταν σε ένα φουσκωτό που το σήκωσε ψηλά ο αέρας και τα παιδιά έπεσαν και τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά».

Οι δυο υπεύθυνοι του χώρου οδηγούνται σήμερα στο Αυτόφωρο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.