Εμμανουήλ Καραλής: Το παιδί θαύμα από τα Σπάτα προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης! (βίντεο)

Έστω και με λίγο άγχος, ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου που γίνεται στη Ρώμη.

Ο Εμμανουήλ Καραλής “τσέκαρε” θέση για τον τελικό του επί κοντώ, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη.

Ο χάλκινος επικοντιστής στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης, φάνηκε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρ’ όλο που ο προκριματικός του δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε.

Ο Καραλής άφησε το αρχικό ύψος (4.25μ) και μπήκε απευθείας στο 4.45μ, όπου στην πρώτη του προσπάθεια γλίστρησε το κοντάρι του στη βαλβίδα και έπεσε στο στρώμα και έπειτα εκτός στρώματος. Ακολούθησε ένα νέο άκυρο άλμα όμως στην τρίτη του προσπάθεια καθάρισε το ύψος με ένα εξαιρετικό άλμα.

Στο 5.60μ, έκανε ένα ακόμη πολύ καλό άλμα και το πέρασε με ευκολία. Έτσι, έκλεισε θέση στον τελικό της Τετάρτης 12/6 όπου θα αγωνιστεί με στόχο το μετάλλιο.

Λίγο μετά την πρόκρισή του και αφού μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον αγώνα του, ο Εμμανουήλ Καραλής έκλεισε τις δηλώσεις του, ζητώντας από τη μητέρα του να τον ξεματιάσει, για να… φύγει έτσι και το “κακό” που είχε στον προκριματικό.

Παράλληλα, ο Γιάννης Ρίζος που αγωνίστηκε επίσης στον προκριματικό δεν κατάφερε να γράψει επίδοση καθώς έκανε τρία άκυρα στο 5.25μ.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.