Αθώος ο Νορβηγός που έβαλε αγγελία για μαθήτριες έξω από σχολείο

Αθώος κρίθηκε σήμερα, Δευτέρα (10/6), από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, ένας 53χρονoς Νορβηγός κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο 53χρονος, όπως έγραψε η dimokratiki.gr, από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι έψαχνε να βρει φοιτήτρια για να τον συνοδεύσει σε περίπατο καθώς πάσχει από επιληψία και άλλα προβλήματα υγείας και θέλει βοήθεια. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι ζητούσε να φοράει μπικίνι γιατί θα πήγαιναν βόλτα στη θάλασσα για μπάνιο και πως νόμιζε ότι έβαλε την αγγελία έξω από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Ο 53χρονος εφέρετο να έχει προβεί σε ανάρτηση αγγελίας σε πίνακα ανακοινώσεων του 1ου Γυμνασίου Ρόδου στην οποία ανέγραφε «αναζητώ αδύνατη και κοντή μαθήτρια για να μου κάνει συντροφιά σε περιπάτους για 2 ώρες. Παρακαλώ να φοράς κοντό σορτσάκι και από πάνω ένα μπικίνι. Να μην καπνίζεις. 15 ευρώ. Παρακαλώ συνάντησε με έξω από την ταβέρνα «Στενό». Πέμπτη 13:00».

Έπειτα από καταγγελίες γονέων, ο 53χρονος εντοπίσθηκε την 6η Ιουνίου 2024 και περί ώρα 13:00 έξω από ταβέρνα στην οδό Αγίων Αναργύρων όπου θα λάμβανε χώρα το προγραμματισμένο ραντεβού.

Ο Νορβηγός που εικονιζόταν σε φωτογραφία που συνόδευε την αγγελία, εμφανίστηκε στο σημείο αναμένοντας προφανώς να δει εάν θα έρθει κάποια μαθήτρια στο ραντεβού. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ακολούθως τον συνέλαβαν.

Διενεργήθηκε κατ’ οίκον έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά την οποία ουδέν ανευρέθη.

Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, προέρχεται από ευυπόληπτη οικογένεια στην χώρα του και στενό συγγενικό του πρόσωπο είναι δικαστής. Στο δικαστήριο κατέθεσε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και η μητέρα του.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.