Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής από τον θείο της!

Φρίκη από τις νέες πληροφορίες που έρχονται από τον Πύργο και τον φρικτό θάνατο της 11χρονης από τον ίδιο της τον θείο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της κατάθεσής του 37χρονου δολοφόνου στους αστυνομικούς είπε γαι την 11χρονη «της πρότεινα να συνευρεθούμε. Αυτή αντέδρασε, αρνήθηκε και είπε ότι θα το πει στους γονείς της. Την σκότωσα με το καταβίδι που είχα στο αυτοκίνητο».

Παράλληλα, το κατσαβίδι ο δολοφόνος της 11χρονος αναφέρει ότι το πέταξε κάπου μέσα στον βάλτο.

Τι συνέβη

Το ρολόι έδειχνε 15:40 χθες το μεσημέρι όταν ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής οδηγούσε τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλειας Πύργου στο σημείο όπου είχε εγκαταλείψει το άψυχο κορμάκι του παιδιου.

«Εδώ πέταξα το πτώμα» ήταν το μόνο που φέρεται να ψέλλισε κυνικά στους αστυνομικούς ο καθ’ομολογίαν παιδοκτόνος.

Στο Καταρράχι του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης σε καλαμιώνες οι αστυνομικοί αντικρίζουν το μακάβριο θέαμα.

Το πτώμα του παιδιού πεταμένο σε χωράφι μέσα στα αίματα. Έφερε χτυπήματα με κατσαβίδι στο λαιμό. Φορούσε ένα φορεματάκι και το εσώρουχό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews η ιατροδικαστής που εξέτασε αρχικά μακροσκοπικά τη σορό υποστήριξε ότι δεν μπορεί να καταλάβει εάν το κορίτσι πριν δολοφονηθεί, έπεσε θύμα βιασμού.

Είχε αίματα σε όλο του το κορμάκι κάτι που δείχνει στους έμπειρους αστυνομικούς ότι πριν ξεψυχήσει προσπάθησε να αμυνθεί και πιθανότατα να πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Στις επίμονες ερωτήσεις των Αστυνομικων για το τι προηγήθηκε της δολοφονίας, ο 37χρονος κράτησε το στόμα του κλειστό. Δεν αποκάλυψε ούτε που έχει πετάξει το όπλο του εγκλήματος, το φονικό κατσαβίδι με το οποίο μπόρεσε με απόλυτη ψυχραιμία να αφαιρέσει τη ζωή της 11χρονης ανηψιάς του και στη συνέχεια να παίζει θέατρο και να κάνει τον ανήξερο. Κοινοποίησε μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ειδοποίηση της εξαφάνισης της 11χρονης από το AMBER ALERT.

dnews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.