Κώστας Κωστόπουλος: Ομόφωνα αθώος ο σκηνοθέτης για την κατηγορία του βιασμού

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε από το Μικτό Δικαστήριο ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος για την υπόθεση βιασμού της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου, το καλοκαίρι του 2010.

Η αθωωτική απόφαση καταχειροκροτήθηκε από το κατάμεστο ακροατήριο, ενώ συγγενής από την πλευρά της καταγγέλλουσας φώναξε «Αίσχος! Δε λυπάστε τα 14χρονα!».

Το δικαστήριο υιοθέτησε την. εισαγγελική πρόταση . Ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απαλλαγή του κατηγορούμενου, λόγω αμφιβολιών, σημειώνοντας πως δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας .

«Είναι πολύ βαριά η κατηγορία για να καταδικάσω ελαφρά την καρδία αυτό τον άνθρωπο» ανέφερε ο εισαγγελικός λειτουργός εκφράζοντας τη θέση ότι «δεν υπάρχουν αντικειμενικά στοιχεία.»

«Προσπαθούμε να πιαστούμε από κάποιες κλωστές …Είναι προτιμότερο να μείνει ατιμώρητος ένας ένοχος παρά μα καταδικαστεί ένας αθώος . Έχω σοβαρές αμφιβολίες, μακάρι να ήταν διαφορετικό το αποδεικτικό υλικό» είπε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας ζητώντας να αθωωθεί ο κατηγορούμενος .

Σε μια φορτισμένη απολογία ο γνωστός σκηνοθέτης αρνήθηκε με κατηγορηματικό τρόπο ότι βίασε την ηθοποιό.
«Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει τη δουλειά μου για σεξουαλικό αντάλλαγμα…»ανέφερε.
«Σας ζητάω να μου δώσετε τη ζωή μου πίσω γιατί αυτή θέλει να μου την πάρει …» είπε απευθυνόμενος στους δικαστές σημειώνοντας πως ο ίδιος απο την πρώτη στιγμή δεν κρύφτηκε σεβόμενος το κίνημα metoo .«Πιστεύω ότι υπάρχουν και λαθρεπιβάτες σε αυτό το κίνημα…» πρόσθεσε ενώ λίγο αργότερα σημείωσε «Εγώ είμαι το θύμα των εκβιασμών με ένα τρόπο…».

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.