Ποινική δίωξη στον 37χρονο δολοφόνο για ανθρωποκτονία, βιασμό & ακόμα 2 αδικήματα – Αύριο το τελευταίο αντίο στην 11χρονη

Ο εισαγγελέας πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας για να του απαγγείλλει τις διώξεις – Ο κατηγορούμενος που δεν έχει δικηγόρο, ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της άπραγης ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής είναι πλέον ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής στον Πύργο.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας μετέβη νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, όπου απήγγειλε τις κατηγορίες σε βάρος του παιδοκτόνου και τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση στην Ανακρίτρια Ηλείας. Ο 37χρονος, χωρίς την παρουσία συνηγόρου υπεράσπισης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί.

Προς ώρας παραμένει άγνωστο αν η απολογητική διαδικασία θα λάβει χώρα στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου ή αν η Ανακρίτρια Ηλείας μεταβεί στο κτίριο της αστυνομίας, καθώς συντρέχουν λόγοι της μη ασφαλούς διεξαγωγής της απολογίας του κατηγορούμενου. Η τοποθεσία θα που λάβει χώρα η απολογία θα αποφασιστεί κατόπιν συνεννόησης αστυνομικών και δικαστικών άρχων.

Αύριο η κηδεία της 11χρονης

Αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου θα συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία την 11χρονη Βασιλική οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συγχωριανοί της, που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τη φρίκη που έζησε το άτυχο κορίτσι που δολοφονήθηκε με τέτοια αγριότητα από τον 37χρονο θείο της.

Η κηδεία της θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, στις 6:00 μ.μ..

news.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.