Ξεσπούν οι γονείς της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της! (βίντεο)

Οι γονείς της ανήλικης που δολοφονήθηκε από τον θείο της μίλησαν στον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου ξέσπασαν για τον άδικο χαμό του παιδιού τους και υπογράμμισαν το ερώτημα πώς ήταν ελεύθερος με το βεβαρημένο ποινικό παρελθόν του ο δράστης.

Σοκαρισμένη είναι όλη η χώρα με το φρικτό έγκλημα που έγινε στην Ηλεία, με θύμα ένα 11χρονο κοριτσάκι και δράστη τον ίδιο της τον θείο και κουμπάρο της οικογένειας της, ο οποίος επιχείρησε να τη βιάσει.

Η μητέρα της ανήλικης είπε: «Αυτή η Έδρα που ανέλαβε για βιασμό αυτόν που σκότωσε το κορίτσι μου, τον έβαλε φυλακή κι από 18 χρόνια τον ”κατέβασε” στα εννιά», και αναρωτήθηκε «αφού ήταν υπόθεση βιασμού γιατί δεν πήγε φυλακή;».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η μητέρα ήταν με την σύζυγο του δράστη παιδικές φίλες.

«Θα το κοίταζα στα μάτια και θα τον ρώταγα για ποιο λόγο το έκανε αυτό στο κορίτσι μου… να μου έδινε μια απάντηση», είπε η μητέρα ξεσπώντας σε κλάματα στην κάμερα του Live News.

Σεσημασμένος παιδοβιαστής ο δολοφόνος της 11χρονης

Ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για την δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία, όπου καθ’ολομογίαν δράστης είναι ο 37χρονος θείος.
Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της άπραγης ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Ο 37χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (14/06/2024) ενώπιον της Ανακρίτριας για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί.

Το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη αναφέρει ότι στις 31 Μαρτίου του 2017 ένα ανήλικο κορίτσι, που είναι συγγενής του πατέρα του τωρινού θύματος, το άρπαξε ο 37χρονος και το οδήγησε σε μια τοπική παραλία του ίδιου χωριού του Πύργου, όπου το κακοποίησε.

Στην συνέχεια το κορίτσι ανέφερε το συμβάν στον πατέρα της που με την σειρά τους το κατήγγειλαν στην αστυνομία. έτσι, ο δράστης συνελήφθη κι οδηγήθηκε στο δικαστήριο το 2020, όπου κρίθηκε ένοχος, αλλά ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο δικαστήριο είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι στον 37χρονο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ζακύνθου, όπου μεταξύ άλλων ήταν η απαγόρευση να πλησιάζει το θύμα, δηλαδή την ανήλικη, ενώ κατοικούσαν στο ίδιο χωριό.

Ηλεία: «Θέλω το καθίκι στη φυλακή» – Ξεσπά  ο αδερφός της 14χρονης

Ο άνθρωπος που μιλά στο Live News καταγγέλλει πως ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βάσιας αποπειράθηκε να βιάσει και την αδελφή του όταν εκείνη ήταν 14 ετών.
«Θέλω να μπει φυλακή αυτό το καθίκι, γιατί μπορεί να σκότωνε την αδερφή μου. Αυτό το καθίκι δεν πρέπει να είναι έξω. Γιατί σκότωσε το πρώτο, το δεύτερο όμως; Δόξα τον Θεό που δεν σκότωσε και την αδελφή μου που έπεσε από το μηχανάκι και έφυγε».

Ήταν Μάρτιος του 2017 όταν ο δράστης επιχείρησε να οδηγήσει με τη βία την ανήλικη σε μια ερημική παραλία με σκοπό να τη βιάσει. Το κοριτσάκι με ελιγμούς κατόρθωσε να του ξεφύγει και αμέσως αποκάλυψε στην οικογένεια τι της είχε συμβεί.

«Το 2017, ήταν 9 παρά, περνάει η αδελφή μου και σταματάει αυτός. Παίρνει την αδελφή μου πάνω στο μηχανάκι και αδελφή μου έσκουζε φώναζε, την παίρνει ζοριστά. Έφυγε γρατζουνισμένη, έφτασε σπίτι μου, την βλέπουμε ποιος σε πείραξε; Ο Σπύρος».

Εκείνη την ημέρα η ανήλικη μαζί με τον πατέρα της κατήγγειλε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και σχηματίσθηκε δικογραφία.

Η ανήλικη συνοδευόταν από τον πατέρα της και κατήγγειλε ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος την οδήγησε με την χρήση σωματικής βίας σε ερημική παραλία η οποία βρίσκεται δίπλα από πεντάστερο ξενοδοχείο και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Ο δράστης καταδικάστηκε το 2020 για τον βιασμό και την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι το εφετείο.

«Εμείς δεν κάναμε καταγγελία, τον χτυπήσαμε και τον στείλαμε στο νοσοκομείο. Εμείς δεν πάμε δικαστικά γιατί ο νόμος που έχουμε μόνο τους κλείνει μέσα», είπε ο αδερφός της 14χρονης.

Μετά την άγρια δολοφονία της 11χρονης Βάσιας, ο φάκελος της παλιάς υπόθεσης ξανάνοιξε και πλέον μετά από παρέμβαση του Αρείου Πάγου διερευνάται γιατί ο άνθρωπος που είχε καταδικαστεί για βιασμό παιδιού κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου ζήτησε άμεσα τον πειθαρχικό έλεγχο και των τριών δικαστών που μετείχαν στη σύνθεση του δικαστηρίου που χορήγησε την αναστολή στον 37χρονο.

Τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης ερευνούν αν υπάρχουν ευθύνες των δικαστών, που άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο χωρίς αιτιολογία, παρά την καταδίκη του σε 9 χρόνια κάθειρξη.

«Ήθελε να την σκοτώσει»

Μιλώντας αποκλειστικά στο Live News και την Ρία Τσοχαντάρη η αδερφή της 14χρονης που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 37χρονο, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές, αλλά και τον τρόμο που έζησε η ανήλικη.

«Της είπε ‘έλα να σου πω’, την πήγε πιο πέρα και τη χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι. Την έβαλε στο μηχανάκι και την έφτασε εκεί κάτω. Μόλις άνοιξε τα μάτια της λέει ‘τι κάνω εγώ εδώ;’. Της είχε πάρει το κινητό και το είχε κλείσει».

«Της είπε ‘σκάσε’ όταν η αδερφή μου είπε ‘τι κάνω εγώ εδώ’. Έρχεται η αδερφή μου και μας τα λέει. Είχε χτύπημα στο κεφάλι, είχε γρατσουνιές στον λαιμό της, του είχε κάνει γρατσουνιές στον λαιμό. Του λέει ‘δεν θα πω τίποτα, αρκεί να πάω σπίτι μου’, γιατί αυτός ήθελε να την σκοτώσει. Την είχε πιάσει από τον λαιμό».

Όπως είπε η αδερφή της 14χρονης, κανένας δεν πίστεψε όσα υποστήριζε η 14χρονη.

«Την έβγαζαν ψεύτρα και δεν την πίστευαν. Τώρα που έγινε αυτό με τη Βασιλική, είδατε όμως;».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.