«Η Αλίκη ήταν η πιο έξυπνη κι έβαλε αυτό τον όρο στα συμβόλαιά της…»

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1, όπου μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τα πρόσωπα που μιμείται. Ένα από τα πρώτα και ίσως από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Για τη μεγάλη σταρ δήλωσε πως ήταν έξυπνη σαν επαγγελματίας και φρόντισε ανάλογα τα συμβόλαιά της: «Η Αλίκη ήταν η πρώτη η οποία έφερε τα συμβόλαιο – όπως στο εξωτερικό – με όρο ότι θα πληρωθεί στις επαναλήψεις.

Έβαλε όρο να παίρνει τα ποσοστά από τις ταινίες σε οποιοδήποτε Μέσο στο μέλλον παιχτεί μια ταινία. Οι άλλοι βάλανε μόνο για εκείνη την ώρα. Ένας τέτοιος εγκέφαλος, ήταν η πιο έξυπνη από όλους», σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Στην προσωπική του ζωή δηλώνει πως πρώτα έρχεται η σκηνή, καθώς ο άνθρωπος που θα βρεθεί δίπλα του πρέπει να αντέχει τους εντατικούς ρυθμούς με τους οποίους δουλεύει: «Ο έρωτάς μου είναι η σκηνή. Μου φαινόταν ότι με εμποδίζει. Αν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που έχει κατανόηση και ξέρει, μια χαρά είναι» , είπε.

Ο Τάκης Ζαχαράτος βγαίνει έξω από τα πρόσωπα που μιμείται στη θεατρική σκηνή: «Όλες αυτές οι περσόνες είναι μόνο πάνω στη σκηνή. Θα ήταν Ψυχώ. Όταν έκανα τα πρώτα μου shows έκανα την Αλίκη. Τελειώνει η παράσταση, πηγαίνω στο καμαρίνι, βγάζω την περούκα και είναι το μαλλί μου καρέ και το φρύδι βγαλμένο. Τρόμαξα, αναρωτιόμουν πού είμαι εγώ», είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.