Δήμητρα Παπαδήμα – Γιάννης Μποσταντζόγλου: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν ποτέ και η περίοδος του χωρισμού

Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων μίλησαν για τη σχέση τος, γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αλλά και την περίοδο του χωρισμού του.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Είμαστε και οι δύο από γάμους παλιούς. Είμαστε μαζί 32 χρόνια, με κρίσεις. Έχουμε μια κόρη και εγώ έχω και έναν γιο από τον πρώτο μου γάμο. Μου ζήτησε να την παντρευτώ, αλλά δεν θέλω πια! Το δοκιμάσαμε, ναι, της ζητάω και εγώ κατά καιρούς, αλλά δεν θέλει. Της είχα κάνει πρόταση γάμου, αλλά της παίρνει… 40 χρόνια η σκέψη! Περνάμε όμως μια χαρά έτσι…»!

Και η Δήμητρα Παπαδήμα πρόσθεσε: «Νομίζω ότι όλοι είμαστε αντισυμβατικοί κατά βάθος… όλοι οι άνθρωποι. Αλλά οι συνθήκες μας αναγκάζουν και συμβιβαζόμαστε».

Όσον αφορά την περίοδο χωρισμού, η Δήμητρα Παπαδήμα τόνισε: «Τρία χρόνια. Δεν μας χώρισαν καταστάσεις που θα έπρεπε να μας κρατήσουν μακριά για πάντα. Δηλαδή ένα τρίτο πρόσωπο ή ξέρω ‘γω τι άλλο. Μας χώρισαν οι προσωπικότητες και κάποια προβλήματα που είχαμε τότε οικονομικής φύσης. Γιατί ο Γιάννης είναι λιγάκι ανεύθυνος σε αυτά, είναι μωρό. Είναι καλλιτέχνης»!

gossip-tv.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.