Αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 η Μπέττυ Μαγγίρα – Το παρασκήνιο

Πριν ένα χρόνο, περνούσε το κατώφλι του ΑΝΤ1 και μία νέα συνεργασία γεμάτη προσδοκίες ξεκινούσε. Τώρα, φαίνεται ότι οι διαφορές μεταξύ σταθμού και Μπέττυς Μαγγίρα ήταν μεγάλες κι έτσι η παρουσιάστρια ολοκληρώνει την πορεία της στο κανάλι.

Η Μπέττυ είχε στο συμβόλαιό της το +1, το οποίο όμως δεν θα ενεργοποιηθεί. Από την ίδια είχε ζητηθεί ολική ανανέωση ομάδας και θεματολογίας, με την προσθήκη κοινωνικών και ενημερωτικών θεμάτων που δεν ήθελε. Άλλωστε, η παρουσιάστρια είναι μία σόουγουμαν, μία γυναίκα γεννημένη στην ψυχαγωγία που δύσκολα θα κουμπώσει σε πιο ενημερωτικά λημέρια.

Έτσι, δεν είπε το «ναι» σε ένα infotainment πρότζεκτ και στο τέλος της σεζόν η Μπέττυ Μαγγίρα θα αποχαιρετίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πόρτα του ΑΝΤ1 δεν κλείνει για εκείνη αφού οι άνθρωποι του Αμαρουσίου την εκτιμούν και πάντα θα την έχουν στο μυαλό τους για κάποιο βραδινό σόου που μπορεί να προκύψει.

Να σημειωθεί ότι, πλέον, όλα συνθέτουν ένα ωραίο παζλ καθώς το πρωί της Παρασκευής «έσκασε» και ένα ρεπορτάζ από τον έγκριτο δημοσιογράφο Γρηγόρη Μελά που θέλει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Θανάση Πάτρα να έχουν δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 για μία πρωινή infotainment εκπομπή τα Σαββατοκύριακα που θα ξεκινά στις 09.00 και θα τελειώνει στις 13.00.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, οι δύο παρουσιαστές εξετάζουν τη συγκεκριμένη πρόταση χωρίς όμως να έχουν συμφωνήσει ή να έχουν υπογράψει.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.