Γενικός διευθυντής ειδήσεων σε τηλεοπτικό σταθμό ο Στέφανος Χίος

Γενικός Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού ALERT TV ανέλαβε ο Στέφανος Χίος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, η απόφαση αυτή ελήφθη «λόγω της αδήριτης πλέον κοινωνικής και εθνικής αναγκαιότητας για την ενίσχυση ενός Μέσου που ήδη έχει κατακτήσει την καρδιά κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα». Μάλιστα…

«Έπειτα από απόφαση της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού ALERT TV, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης. η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω της αδήριτης πλέον κοινωνικής και εθνικής αναγκαιότητας για την ενίσχυση ενός μέσου που ήδη έχει κατακτήσει την καρδιά κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα που αγαπά την πατρίδα και διψά για αλήθεια. Γιατί “αλήθεια”, είναι η αλήθεια του λαού.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Alert TV, κ. Στέφανος Χίος, θα αναλάβει την αναδιάρθρωση του ενημερωτικού προγράμματος, ώστε να βγει επιτέλους η χώρα από το τέλμα της κηδεμονευόμενης από την εξουσία και ευρισκόμενης σε διατεταγμένη υπηρεσία, καταρρακωμενης δημοσιογραφίας. Γεγονός που έχει επιφέρει ολέθριες συνέπειες στην ίδια την λειτουργία της δημοκρατίας, καθώς τα ΜΜΕ οφείλουν να λειτουργούν ως θεσμικά αντίβαρα στην κυβερνητική ασυδοσία και όχι ως φερέφωνα προπαγάνδας με σκοπό την συγκάλυψη των εγκλημάτων κατά της παρτίδας και της κοινωνίας. Ευχόμαστε στον κ. Στέφανο Χίο καλή επιτυχία στο εθνικής σημασίας έργο που αναλαμβάνει» ανέφερε η ανακοίνωση του καναλιού.

dailymedia.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.