Τι απάντησε η Ζήνα Κουτσελίνη για την «καριέρα» του Απόστολου Λύτρα που προκάλεσε σάλο

Σάλος προκλήθηκε μετά την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη ότι πλήττεται η καριέρα του Απόστολου Λύτρα, λόγω του ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Η παρουσιάστρια σήμερα απάντησε στις αντιδράσεις μέσα από την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Είδα αρκετά σχόλια όπου πήρατε και απομονώσατε μία δική μου φράση, θέλοντας να με επικηρύξετε. Η φράση μου ήταν σε ρητορικό ερώτημα ότι: “εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μία καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;”. Έχω πει πολλά πράγματα για το πώς νιώθει ένα παιδί και το πώς καταδικάζω όλο αυτό που συνέβη. Υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης. Εκεί παρενέβη ο Δημήτρης Μαρέδης και δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου. Είχα πει εξαρχής να αφήνετε να ολοκληρώνουμε τη σκέψη μας γιατί μετά έρχονται κι άλλα…» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Για εμένα αυτά είναι πολύ δύσκολα ζητήματα και όχι επειδή ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω συνεργαστεί στην εκπομπή αντιμετωπίζει μια βαριά κατηγορία. Το αφήνω στην άκρη αυτό. Είναι επειδή η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη χρόνια τώρα. Σας έχω πει μόνο το 1% της ζωής μου. Εγώ, την ώρα που έκανα αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω τη συνέχεια των γεγονότων που ερχόντουσαν» συνέχισε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου που απαγορεύει στον Απόστολο Λύτρα να πλησιάζει τη σύζυγό του, ενώ οι δύο ζούσαν και εργάζονταν μαζί: «Ουσιαστικά αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε την καριέρα του πάνω στον άλλο, το δικαστήριο τους είπε πως δεν μπορούν να είναι μαζί».

«Αυτά τα 9 χρόνια έχω αποδείξει πόσο είμαι κοντά στις κακοποιημένες γυναίκες. Το έχω αποδείξει και έμπρακτα. Εμένα με προσβάλλει αυτό όταν απομονώνουν μία τέτοια φράση. Η αλήθεια είναι ότι έλαβα πολλά μηνύματα κι όχι μόνο από ανθρώπους που έχω βοηθήσει. Θέλω να ξέρετε ότι δεν είμαι σε μία φάση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω το σκληρό δικό μου παρελθόν και προχωρώ μπροστά, αλλά δεν μπορώ να μην επισημαίνω ότι έρχεται μία απόφαση, όπου ο ένας είναι στο ζενίθ της καριέρας του μαζί με τη σύζυγό του. Τους έχω ζήσει μαζί, την κοινή τους καριέρα και πόσο στήριζαν ο ένας τον άλλον και δεν γνώριζα κάτι από αυτά που προέκυψαν.

Όπως κι η ίδια είπε ότι δεν το έχει ξανακάνει. Εγώ αυτό που παίρνω δεν είναι η συγγνώμη του Απόστολου, τη βάζουμε στην άκρη γιατί εμένα δεν με αφορά. Και ο πατέρας μου έλεγε πολλές συγγνώμες στη μάνα και εκείνη τον πίστευε, και πάλι την κακοποιούσε. Αυτά είναι δικά τους οικογενειακά ζητήματα. Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί. Μην χρεώνετε πράγματα που θέλετε να χρεώσετε στη δικαιοσύνη ή σε κάποιους άλλους. Ήμουν ξεκάθαρη: η διαδρομή της αλήθειας είναι μία. Δείτε όλη την εκπομπή για 1 ώρα και αν συνεχίζετε να με κατηγορείτε, τότε θα σκύψω το κεφάλι και θα σας πω συγγνώμη. Λυπάμαι αν νιώσατε πως κάπως σας προσβάλλω. Η αλήθεια είναι πως στο διαφημιστικό διάλειμμα είπα στον Δημήτρη πως θα γίνει παρεξήγηση. Οι συνεργάτες μου δεν το πίστεψαν. Να όμως που είχα δίκιο γιατί καμία φορά κόβεται φράση και έχω μιλήσει 45 λεπτά», τόνισε και αναφέρθηκε στα προσωπικά της βιώματα.

«Είναι δύο άνθρωποι κάτω από την ίδια στέγη. Άρα έρχεται μία απόφαση στο ζενίθ της καριέρας τους. Να πω ψέματα; Αυτή είναι η αλήθεια. Η σύζυγός του στα πρώτα λεπτά δεν λέει την αλήθεια και στη συνέχεια τη λέει και πολύ καλά κάνει. Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι. Το έλεγα στην μητέρα μου από παιδί ότι έπρεπε να κάνει το ίδιο και δεν με άκουγε. Οι άνθρωποι που με ξέρουν ότι τίποτα από αυτά που με κατηγορείτε δημόσια δεν στέκει για εμένα. Αυτά θέλω να πω και το αφήνω στον Θεό» κατέληξε η Ζήνα Κουτσελίνη.

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.