Αποκάλυψη Χριστόπουλου: “Υπάρχει συμφωνία Τσεβά-Ξηντάρα… Ήμουν μπροστά όταν έγινε”

Ανθρώπινος, ειλικρινής και άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Αργύρη Κωστάκη. Πέραν των όσων αναφέρει για πρόσωπα και καταστάσεις και κυρίως την παραδοχή του λάθους του να στηρίξει την Δήμητρα Τσεβά για δήμαρχο, αποκαλύπτει και την συμφωνία που υπάρχει μεταξύ Τσεβά και Ξηντάρα, στην οποία μάλιστα όπως λέει ήταν παρών!!!

“Ζητώ συγνώμη και από τη Ραφήνα και από το Πικέρμι. Δεν ήξερα, δεν μπορούσα να φανταστώ το αληθινό πρόσωπο της κ. Τσεβά.”, τόνισε, ενώ ξεκάθαρα λέιε πως αυτή η επιλογή του ήταν ένα μεγάλο λάθος.

Όσον αφορά την συμφωνία την συμφωνία μεταξύ της δημάρχου και του Κ. Ξηντάρα είναι αποκαλυπτικός μια και όπως ξεκαθαρίζει ήταν ο ίδιος παρών και περιμένει την Δ. Τσεβά να σεβαστεί αυτήν την συμφωνία, παρότι δηλώνει πως έχει σοβαρές αμφιβολίες πως ούτε κι αυτή την συμφωνία θα τηρήσει.

Δεν παρέλειψε φυσικά να μιλήσει για την μεγάλη απώλεια που τον πόνεσε και τον πονάει, τον χαμό της συζύγου του. Είπε χαρακτηριστικά πως: “Μετά την οδυνηρή απώλεια της συζύγου μου της Σουζάνας – Μαρίας και της ήττας στις δημοτικές εκλογές του 2019, αφιερώθηκα στα παιδιά μου και το ιατρικό μου λειτούργημα”.

Για την δική του θητεία του, ως ο πρώτος δήμαρχος του καλλικρατικού δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, είπε… “Αν μάλιστα θυμηθώ ότι ο πρώην κοινοτάρχης Πικερμίου Θανάσης Αδαμόπουλος ήταν ανεπαρκής τότε αντιλαμβάνεστε ότι το έργο μας δυσκόλευε ακόμη περισσότερο. Υπήρχε χάος στις υπηρεσίες και μια ”πρόχειρη” αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων…”.

Μιλώντας για πρόσωπα ανέφερε:

Ο Ανδρέας Κεχαγιόγλου δεν ήταν κακός. Είχε άσχημο στόμα. Ήταν υβριστής. Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια η κόρη μου η Μαρία φοιτήτρια τότε, ήρθε στεναχωρημένη σπίτι και μου είπε ”μπαμπά είδα τον δήμαρχο τον κ. Κεχαγιόγλου και δεν μου μίλησε ενώ τον καλημέρισα”.

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς είναι κακός και εκδικητικός. Δεν είναι ντόμπρος. Δεν έχει συναισθήματα. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ μαζί του. Έχουμε βεντέτα. Δεν θα του συγχωρέσω όσα είπε για την οικογενειά μου και το κακό που μου έκανε.

Ο Βασίλης Πιστικίδης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Έντιμος, ηθικός, πολύπειρος αυτοδιοικητικός, αλλά χωρίς πυγμή. Τον ”κατάπιε” ο κ. Μπουρνούς. Όσο και να ήθελε δεν μπορούσε να ηγηθεί ο κ. Πιστικίδης.

Ο Δαμιανός Φαφούτης… Έχω άριστη σχέση. Ένα εξαιρετικό παιδί, αλλά λείπει και σε αυτόν η δυναμική του ηγέτη. Εμπειρία με πέντε θητείες δημοτικού συμβούλου, αγαπάει την πόλη, αλλά μέχρι εκεί. Η πολιτική θέλει και τσαγανό. Να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι.

Ο Σάββας Αραπκιλής… Και ο Σάββας είναι ένα πολύ καλό παιδί και πετυχημένος αντιδήμαρχος με μεγάλη εμπειρία. Θα μπορούσε να κάνει συνδυασμό και να ηγηθεί. Δεν θα ήμουν αρνητικός γι αυτόν!

Ο Κώστας Ξηντάρας… Ούτε ο Κωστής έχει εμπειρία διοίκησης. Αλλά πιστεύω ότι στο πόστο του αντιδημάρχου που ζήτησε και πήρε στην Τεχνική Υπηρεσία τα πάει καλά. Θα καταφέρει πράγματα ως δήμαρχος και μόνο από αντρικό εγωισμό. Είναι έντιμος και δουλευταράς. Πρέπει όμως να δοκιμαστεί κι αυτός. Να τον δούμε. Δεν ξέρω αν θα είναι τέλειος.

Η Χριστίνα Λαμπίρη… Πολύ καλή ως αντιδήμαρχος πολιτισμού. Θα έλεγα να παραμείνει εκεί. Όλοι έχουμε κάποια όρια.

Η Δήμητρα Τσεβά…  Τα δείγματα γραφής προμηνύουν ένα δυσοίωνο μέλλον για την πόλη. Ο δήμος είναι στάσιμος έξι μήνες. Δεν έχει υπάρξει κάποια πρόοδος. Αντιθέτως. Δεν έχει δει τίποτα ο πολίτης και αυτό με στενοχωρεί.

Αγωνίστηκα πολύ για να εκλεγεί δήμαρχος η κ. Τσεβά. Βγήκα μπροστά, ήμουν στην ”πρώτη γραμμή”. Η κ. Τσεβά όμως δεν αναγνωρίζει, δεν δέχεται σε μια επίδειξη αγνωμοσύνης, ότι ήμουν στο πλευρό της και διαδίδει ”τι ήθελε να τον κάνουμε δήμαρχο? Ποιά βοήθεια μου πρόσφερε?”.

“Ζητώ συγγνώμη που στήριξα την Τσεβά”

Αισθάνομαι άσχημα και ζητώ συγνώμη και δημοσίως έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο να εκλεγεί δήμαρχος η κ. Τσεβά. Ζητώ συγνώμη και από τη Ραφήνα και από το Πικέρμι. Δεν ήξερα, δεν μπορούσα να φανταστώ το αληθινό πρόσωπο της κ. Τσεβά. Σκοπός όλων ήταν να φύγει από τη μέση ο κ. Μπουρνούς. Ήταν λάθος όμως όπως αποδείχτηκε και αντρίκια ζητώ ξανά συγνώμη από την τοπική κοινωνία. Η επιλογή μου ήταν λάθος.

“Υπάρχει συμφωνία Τσεβά – Ξηντάρα! ‘Ημουν παρών”

Την είδα προσφάτως σε μια τηλεοπτική συνέντευξη και απογοητεύτηκα. Τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όλοι είναι υπομονή, να περάσουν τα τεσσεράμισι χρόνια με το λιγότερο δυνατό κακό. Εκτός κι αν ενεργοποιηθεί το ενδεχόμενο διαδοχής με τον Κωστή Ξηντάρα. Γιατί μην ξεχνάτε υπάρχει κι αυτή η συμφωνία μεταξύ τους Φυσικά και υπάρχει. Ήμουν εκεί. Ήμουν παρών. Το θέμα είναι αν θα τηρήσει τη συμφωνία η κ. Τσεβά. Αλλά πολύ αμφιβάλλω..  Δεν είναι κρυφό και δεν θα μου γκρινιάξει και ο κ. Ξηντάρας είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση. Προβληματίζεται. Πονάει για την πορεία του δήμου.

  • Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του κ. Χριστόπουλου εδώ

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.