Οδηγός απορριμματοφόρου δέχτηκε επίθεση από 34χρονο και τον ανήλικο γιο του γιατί… έκανε φασαρία!

Ένας άνδρας 34 ετών και ο ανήλικος γιος του ταυτοποιήθηκαν για την απρόκλητη επίθεση την οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκε οδηγός απορριμματοφόρου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στην Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής σκουπιδιών.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης, με το 32χρονο θύμα να καταθέτει μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής εναντίον των δύο προσώπων, σε συνέχεια της οποίας συνελήφθη ο 34χρονος πατέρας για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο 14χρονος γιος του δεν συνελήφθη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με την Αστυνομία από την επίθεση ο οδηγός υπέστη κάταγμα στο πόδι.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου για το περιστατικό επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι δύο άτομα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αδέλφια, επιτέθηκαν στον οδηγό ισχυριζόμενα ότι ενοχλούνται από το θόρυβο του απορριμματοφόρου οχήματος!!!

“Τα δύο άτομα αρχικά έσπρωξαν τους δύο υπαλλήλους του δήμου, που μετέφεραν έναν κάδο και μόλις κατέβηκε ο οδηγός του απορριμματοφόρου από το όχημα, επιτέθηκαν και σε αυτόν. Με μία λαβή τον έριξαν στο πεζοδρόμιο και τον χτύπησαν, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ένα του πόδι”, σημειώνεται χαρακτηριστικά. Παράλληλα αναφέρεται ότι περίοικοι έσπευσαν να βοηθήσουν ενώ ο ένας από τους δύο δράστες φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Σύμφωνα με την αστυνομία, γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.

Τι δηλώνει ο Δήμαρχος

Στο μεταξύ σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης επισημαίνει ότι «είναι αδιανόητο εργαζόμενοι να φροντίζουν για την καθαριότητα της πόλης και να δέχονται αναίτια βίαιη επίθεση από άτομα, τα οποία προφανώς είχαν ως μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδιο» και τονίζει ότι η διοίκηση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου θα βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του τραυματισμένου εργαζόμενου.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.