Ποια είναι η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα – Για τις 27 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη της

Αντιμέτωπη με ποινική δίωξη είναι η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα.

Συγκεκριμένα, στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας παραπέμπεται να δικαστεί η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου δικηγόρου για ενδοικογενειακή βία Απόστολου Λύτρα, η οποία συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της η νυν σύζυγος του δικηγόρου.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για απειλή και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ποια είναι η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα είναι 48 ετών και σύμφωνα με συνεντεύξεις που είχαν δώσει από κοινού, χώρισαν το 2014, λίγο πριν λάβει χώρα ο γάμος του δικηγόρου με την Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο τους είχαν περάσει ένα δύσκολο παρελθόν, καθώς όταν ο Απόστολος Λύτρας ήταν 30 ετών είχαν χάσει ένα παιδί τους.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα διευκρίνισε ότι δεν τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, αλλά για απειλή και στη συνέχεια απέσυρε τις κατηγορίες.

Για τις 27 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη της

Για τις 27 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, η οποία κάθισε στο εδώλιο του Αυτοφώρου μετά από μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, κατηγορούμενη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή.

Όπως αναφέρει το news.gr, η απουσία της μηνύτριας ήταν η αφορμή για να δοθεί η αναβολή της δίκης, καθώς όπως έγινε γνωστό από τους νομικούς της παραστάτες, είναι βαριά τραυματισμένη, εξετάστηκε από τους γιατρούς και της δόθηκε η σύσταση να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι την ανάρρωση της και την επανεξέταση της. Άρα, η κ. Πολυζωγοπούλου δεν μπορούσε να προσέλθει για να καταθέσει και έτσι κρίθηκε αναγκαία η αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης.

Ο συνήγορος της μηνύτριας Θέμης Σοφός ζήτησε από το δικαστήριο να επιβληθεί στην κατηγορούμενη ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει το σπίτι της εντολέως του. Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι εξαιτίας των αδικημάτων και του πλαισίου ποινής που προβλέπεται, δεν μπορεί να επιβάλει περιοριστικούς όρους στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.