Ξυλοδαρμό Πακιστανού εργάτη από τον εργοδότη του καταγγέλλει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο

Για επίθεση και ξυλοδαρμό εργαζόμενου μετανάστη από το Πακιστάν από τον εργοδότη του, κάνει λόγο το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου.

Σε καταδικαστική ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε, καταγγέλλεται ότι ο Πακιστανός εργάτης έλειψε από τη δουλειά του λόγω «εθνικής εορτής της πατρίδας του».

Παράλληλα, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο τονίζει πως «καμία βίαιη συμπεριφορά κατά εργαζομένων δεν μπορεί να είναι ανεκτή από την κοινωνία του Ρεθύμνου κ

Η ανακοίνωση από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου αναφέρει:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση και τον ξυλοδαρμό ενός συναδέλφου εργαζόμενου, μετανάστη από το Πακιστάν, από τον εργοδότη του. Συγκεκριμένα, επειδή ο συνάδελφος, την περασμένη Κυριακή, δεν πήγε στη δουλειά λόγω εθνικής εορτής της πατρίδας του, την οποία γιόρτασε με τους ομοεθνείς του, ο εργοδότης του τον χτύπησε άγρια στο πρόσωπο, προκαλώντας του μώλωπες. Τέτοιες συμπεριφορές είναι απολύτως κατακριτέες και δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο δηλώνει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι καμία βίαιη συμπεριφορά κατά εργαζομένων δεν μπορεί να είναι ανεκτή από την κοινωνία του Ρεθύμνου και εκφράζει την αλληλεγγύη του στον συνάδελφο.

Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες από τους εργαζόμενους και όλους τους Ρεθυμνιώτες και μόνο θλίψη και οργή προκαλούν».

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.