Νέες αποκαλύψεις για τη φωτιά στη Βάρης Κορωπίου

Νέες αποκαλύψεις για τη φωτιά στη Βάρης – Κορωπίου φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Live News.

Με την έρευνα για τη φωτιά στη Βάρης – Κορωπίου να βρίσκεται σε εξέλιξη, πληροφορίες αναφέρουν πως η πυρκαγιά ξεκίνησε από ένα παράλληλο δρόμο σε κοντινή απόσταση από το σημείο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», υπάρχει βίντεο που απεικονίζει έναν εμπρηστή, ωστόσο πρέπει να συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά ιδιώτης ειδοποίησε γειτονική επιχείρηση για τις φλόγες, με άτομα της επιχείρησης να σπεύδουν στο σημείο.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ισχυρίζεται πως έστρεψε την κάμερα της επιχείρησης προς τη μεριά της φωτιάς ώστε να καταγράφει όσα γίνονταν σχετικά με την κατάσβεση αυτής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως συνελήφθη ένα άλλο άτομο να φέρει πάνω του βενζίνη και άλλο επικίνδυνο υλικό, με το άτομο να αρνείται πως σκόπευε να βάλει φωτιά.

Σημειώνεται πως το τελευταίο διάστημα η Πυροσβεστική έχει εντοπίσει δράστη ορισμένων εμπρησμών, ο οποίος έβαζε φωτιές και στη συνέχεια απομακρυνόταν από το σημείο, με τις φωτιές αυτές να μην προκαλούν ωστόσο μεγάλες ζημιές.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.