«Πυρ και μανία» η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Θέμη Αδαμαντίδη: “Για λύπηση!”

Οι επίμαχες δηλώσεις που έκανε ο Θέμης Αδαμαντίδης υπέρ του Απόστολο Λύτρα έκαναν «πυρ και μανία» τη Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου.

Ο τραγουδιστής που έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για το ίδιο παράπτωμα δικαιολόγησε την πράξη κακοποίησης του ποινικολόγου, τονίζοντας πως είναι μία άτυχη στιγμή και ότι δε γίνεται να μην υπάρχει αγάπη.

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Θέμη Αδαμαντίδη, η Μπέττυ Μαγγίρα ξέσπασε. «Για λύπηση! Για λύπηση, όταν βγαίνει ένας άνθρωπος και λέει ότι «ήταν καλός άνθρωπος, δεν το ήθελε, υπάρχει αγάπη». Σε λίγο θα μάς πείτε ότι επειδή μάς αγαπάτε, μάς βαράτε κιόλας! Δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτήν την κοινωνία! Η αγάπη τι σχέση έχει με το ξύλο; Δε μπορώ να καταλάβω! Ό,τι κι αν έχει γίνει, καμία ανοχή από εδώ και πέρα. Καμία» είπε χαρακτηριστικά σε έντονο ύφος η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Καμία γυναίκα δεν πρέπει να μένει σε μία τέτοια σχέση. Είτε είναι από αγάπη, είτε είναι από φόβο. Τα πάντα μπορούμε να καταφέρουμε αρκεί να το θέλουμε» πρόσθεσε, επίσης, η Μπέττυ Μαγγίρα τονίζοντας πως όλοι πρέπει να μιλάμε όταν βλέπουμε τέτοια περιστατικά δίπλα μας.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.